logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

«Μάχες» παραμονής!
 3/3/2015

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Παρά την έλευση του Τιμ Σέργουντ η Άστον Βίλα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο μια και προέρχεται από επτά σερί ήττες και δώδεκα ματς χωρίς νίκη, παραμένοντας στην προτελευταία θέση. Η νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Μπρόμγουιτς είναι μονόδρομος. Ο επιθετικός Κόζακ εκτός, όπως και ο μπακ Σεντέρος, ο μεσοαμυντικός Χερντ και ο μπακ Μπέικερ. Μπορεί να επιστρέψει ο μέσος Ρίτσαρντσον και ο μπακ Σισοκό. Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός μπακ Φλάαρ.

Τελευταίος αγώνας:
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1-0

37' Σισέ

Ο Τόνι Πιούλις είδε την ομάδα του να τα δίνει όλα απέναντι στη Σαουθάμπτον και να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο που την κρατά σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Οι «μπάγκις» είναι αήττητοι τέσσερις αγωνιστικές και θέλουν το «δύο στα δύο» επί των συμπολιτών τους, για να τους βυθίσουν ακόμα περισσότερο. Μπορεί να επιστρέψει ο επιθετικός Ανιτσέμπε, σημαντικό πλήγμα η απουσία του αρχισκόρερ Μπεραχίνο αλλά και του επιθετικού Ιντέγε.

Τελευταίος αγώνας:
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1-0

2' Μπεραΐνο

Πιθανές συνθέσεις:
Άστον Βίλα:
Γκουζάν - Μπακούνα, Οκόρε, Κλαρκ, Λόουτον - Σάντσες, Γουέστγουντ, Ντελφ - Χιλ, Σινκλέρ, Μπεντέκε
Γουεστ Μπρόμιτς: Φόστερ - Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Μπραντ - Μόρισον, Φλέτσερ, Γιάκομπ, Γκάρντνερ - Σεσενιό, ΜακΜάναμαν

ΧΑΛ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Η Χαλ μετά από δύο σερί νίκες επανήλθε στις ήττες χάνοντας στην έδρα της Στόουκ. Οι «τίγρεις» του Στιβ Μπρους έχουν κερδίσει αντιζήλους τους για την παραμονή στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια και ελπίζουν να κάνει το ίδιο και με αντίπαλο τη Σάντερλαντ. Εκτός για άλλη μία φορά οι τραυματίες μπακ Τσέστερ και Ροσίνιορ και οι μέσοι Σνόντγκρας και Μπρέιντι, αλλά και ο μέσος Ντιαμέ. Αμφίβολος ο επιθετικός Γέλαβιτς.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΤΟΟΥΚ - ΧΑΛ 1-0

71' Κράουτς

Η Σάντερλαντ πάλεψε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά έχασε και με σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη, απέχει μόλις τρεις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ δεν κερδίζει εκτός από τα τέλη Δεκεμβρίου. Εκτός ο μέσος Τζακερίνι και ο μέσος Άλβαρες, μπορεί να επιστρέψει ο μέσος Ρόντγουελ, ο εξτρέμ Μπάκλεϊ και ο μπακ Τζόουνς. Έχει γίνει έφεση για την κόκκινη που δέχτηκε ο μπακ Μπράουν στο «Όλντ Τράφορντ».

Τελευταίος αγώνας:
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 2-0

66' πέν., 84' Ρούνεϊ

Πιθανές συνθέσεις:
Χαλ:
ΜακΓκρέγκορ - Ντόουσον, Μπρους, ΜακΣέιν -Ελμοχαμάντι, Λίβερμορ, Χαντλστόουν, Μέιλερ, Ρόμπερτσον - Ερνάντες, Ν' Ντόι
Σάντερλαντ: Παντιλίμον - Ρεβεγιέρ, Ο' Σέι, Μπράουν, Φαν Άανχολτ - Κάτερμολ - Φλέτσερ, Λάρσον, Γιόρντι Γκόμεθ, Γουίκαμ – Ντεφόε

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΚΡ. ΠΑΛΑΣ
Η Σαουθάμπτον με μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, καμία στις τελευταίες τρεις και δύο σερί ήττες, δείχνει να μη μπορεί να διεκδικήσει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς έπεσε στην έκτη θέση. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν όμως έχει ακόμα ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη, αρκεί να βρει ρυθμό, τώρα που τα προβλήματα τραυματισμών έχουν μειωθεί. Οι επιθετικοί Μαγιούκα και Ροντρίγκες είναι τραυματίες, μπορεί να επιστρέψει ο μπακ Αλντερβάιρελντ.

Τελευταίος αγώνας:
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1-0

2' Μπεραΐνο

Η Κρίσταλ Πάλας παρά τα προβλήματα πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Γουέστ Χαμ και πήρε διαφορά οκτώ πόντων από τη ζώνη του υποβιβασμού, έντεκα αγωνιστικές πριν από το τέλος. Ο τεχνικός της ομάδας Άλαν Πάρντιου θέλει να εκμεταλλευτεί το ντεφορμάρισμα της Σαουθάμπτον για να διεκδικήσει τέταρτη σερί εκτός έδρας νίκη. Εκτός ο μέσος Γουίλιαμς, οι μέσοι Τόμας και Ματς και οι επιθετικοί Σανόγκο, Σαμάκ και Κάμπελ. Τιμωρημένος και ο πολύτιμος επιθετικός Μάρει.

Τελευταίος αγώνας:
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΚΡ. ΠΑΛΑΣ 1-3

6' Βαλένσια - 41', 63' Μάρεϊ, 51' Νταν

Πιθανές συνθέσεις:
Σαουθάμπτον:
Φόρστερ - Κλάιν, Φόντε, Γιοσίντα, Μπέρτραντ - Σνάιντερλιν, Γουανιάμα - Τάντιτς, Ντέιβις, Ελία – Λονγκ
Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι - Γουόρντ, Νταν, Ντιλέινι, Κέλι - ΜακΆρθουρ - Ζαχά, Πάντσεον, Λέντλεϊ, Μπόλασι - Αμεόμπι

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Αστον Βίλα – Γουεστ Μπρόμιτς Χ (ημ.)
Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας G





Βαθμολογία 2023-24