logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Εκτός έδρας αποστολές...
 30/5/2015

ΒΕΡΟΝΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 294xlm
Φέτος (15/1) για το Κύπελλο: Γιουβέντους – Βερόνα 6-1. Η Βερόνα μπήκε χαλαρά στο ματς με την Παλέρμο, στο 36' δέχθηκε το 2-0 και στη συνέχεια αφυπνίστηκε, για να επανέλθει και να πάρει την ισοπαλία. Μόλις μία ήττα στα τελευταία επτά (3-3-1), τελειώνει δυνατά το πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ πέρασε ο Λούκα Τόνι (21 γκολ), θέλει να γίνει ο 1ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που παίρνει αυτή την πρωτιά. Δύσκολα ο μέσος Ιονίτα (17/2) και ο φορ Γκόμες (25/5).

Τελευταίος αγώνας:
ΠΑΡΜΑ – ΒΕΡΟΝΑ 2-2

21' Νοτσερίνο, 36' Βαρέλα – 42', 80' «πέν.» Τόνι

Η Γιουβέντους παρατάχθηκε με ανάμικτη ενδεκάδα απέναντι στη Νάπολι, είχε σε μεγάλη μέρα τον πορτιέρε Μπουφόν και αφού γλίτωσε την ανατροπή, πήρε τη νίκη με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Με σερί 4-1-0, αποδεικνύει ότι δεν χαλαρώνει, αν και ο τίτλος κατακτήθηκε νωρίς. Δύο νίκες στα τελευταία έξι στην έδρα της Βερόνα (2-3-1). Ακολουθεί ο τελικός Τσάμπιονς Λιγκ με Μπαρτσελόνα το Σάββατο και ίσως γίνει ροτέισον. Εκτός ο στόπερ Μπαρτζάλι (10/0).

Τελευταίος αγώνας:
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΝΑΠΟΛΙ 3-1

13' Περέιρα, 77' Στουράρο, 93' «πέν.» Πέπε – 50' Λόπεθ

• Η Γιουβέντους μετρά έξι νίκες στα επτά τελευταία ματς με την Βερόνα.
• Η Βερόνα μετρά τέσσερα σερί over κόντρα στην Γιουβέντους.
• Η Βερόνα μετρά τρία σερί over.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ 60
Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Αταλάντα μπήκε δυνατά στο ματς με την Κιέβο, είχε δοκάρι και ακόμη μία καλή ευκαιρία, προηγήθηκε στο 49' έπειτα από τραγικό λάθος του αντιπάλου, αλλά δέχθηκε αφόρητη πίεση στη συνέχεια, δίκαιο το 1-1. Μόλις μία ήττα στα τελευταία οκτώ ματς (2-5-1), κάνει πλάνα για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός Εντι Ρέια τη βοήθησε σημαντικά στη μάχη της σωτηρίας και ανανέωσε για ακόμη ένα έτος. Εκτός οι μπακ/χαφ Ραϊμόντι (6/0) κι Εστιγαρίμπια (9/1).

Τελευταίος αγώνας:
ΚΙΕΒΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1-1

88' Πελίσιερ – 49' Γκόμες

Η Μίλαν δεν άφησε την Τορίνο να περάσει τη σέντρα, άνετη νίκη. Δύο στα τρία για τους «ροσονέρι», το βλέμμα στο μέλλον. Θεωρητικές πιθανότητες για την 8η θέση (γλιτώνει 2 γύρους στο επόμενο Κύπελλο Ιταλίας), αν νικήσει, χάσει η Ιντερ, δεν νικήσει η Τορίνο και καλύψει διαφορά έξι τερμάτων από την Ιντερ. Ο τεχνικός Πίπο Ιντζάγκι φεύγει, θέλει τον Κάρλο Αντσελότι, στο προσκήνιο και οι Εμερι, Κόντε, Μοντέλα. Τιμωρημένος ο δ. μπακ Τζακάρντο (3/1), σταθερά έξι παίκτες εκτός.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΙΛΑΝ – ΤΟΡΙΝΟ 3-0

18', 65' Ελ Σααράουι, 57' «πέν.» Πατσίνι

• Η Μίλαν μετρά έξι σερί over.
• Η Μιλαν μετρά τρεις σερί εκτός έδρας ήττες.
• Η Μίλαν έχει δεχτεί τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:
Άταλάντα – Μίλαν Over
Βερόνα – Γιουβέντους Over





Βαθμολογία 2023-24