logo as
   [104] ΖΕΜΠΛΙΝ ΜΙΧΑΛΟΒΤΣΕ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΜΠΙΣΤΡΙΤΣΑ Final 2-0  [111] ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ Half 0-0  [101] ΑΛ ΧΙΛΑΛ - AΛ ΦΑΤΕΧ Final 3-1  [113] ΠΙΡΙΝ ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ - ΜΠΟΤΕΦ ΒΡΑΤΣΑ 1-0  [112] ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ Half 1-0  [110] ΝΙΟΡ - ΜΑΡΤΙΓΚ Half 1-2  
 
 
 
 
 
 
 

Mε… φόρα!
 2/8/2015

ΑΑΡΧΟΥΣ – ΡΑΝΤΕΡΣ 39χλμ
Καλή μόνο στο πρώτο ημίχρονο, η Άαρχους έδωσε μέτρα στην επανάληψη, και παρότι τα χρειάστηκε στο φινάλε όπου αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές, επέστρεψε με το βαθμό από το γειτονικό Βίμποργκ. Θετικό κρίνεται το ξεκίνημα των νεοφώτιστων, που δεν… παρασύρονται όμως και ο έμπειρος τεχνικός Βίγκχορστ κρατά χαμηλούς τόνους. Τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Αντριάν Λόπεζ, χωρίς περαιτέρω αγωνιστικά προβλήματα.

Τελευταίος αγώνας:
ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΡΧΟΥΣ 0-0

Ξεπέρασε άμεσα την απογοήτευση από τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ (Ελφσμποργκ), επικρατώντας άνετα της Νόρτζελαντ. Η Ράντερς ξεκίνησε ιδανικά τη νέα σεζόν (η αναμέτρηση της πρεμιέρας αναβλήθηκε επειδή είχε ευρωπαϊκές διοργανώσεις) και με το καλημέρα έδειξε αποφασισμένη για ανταγωνιστική πορεία (πέρυσι κατέλαβε την 4η θέση). Η διοίκηση έδειξε αντανακλαστικά στην παραχώρηση του επιθετικόυ Φολ και απέκτησε τον καλό Πολωνό φορ Πάρσιζεκ. Αμφίβολος ο βασικός επιθετικός Ισάκ.

Τελευταίος αγώνας:
ΡΑΝΤΕΡΣ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ 3-0

34’, 44’, 57’ Λουντμπεργκ,

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 260χλμ
Με τις εντυπώσεις έμεινε κόντρα στη Μίντιλαντ η Σοντέρισκε καθώς έβαλε δύσκολα στην πρωταθλήτρια, αλλά πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και εν τέλει απέτυχε να σώσει έστω τον βαθμό. Δεδομένη πάντως η αλλαγή στη νοοτροπία της καθώς παρουσιάζεται σαφέστατα πιο επιθετική από ότι μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Ερωτηματικό ο νεοφερμένος Οκβι, γνωστές οι απουσίες των Σόρενσεν και Μπο Στορμ.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 1-2

47’ Αμπσαλόνεν – 35’ Ντουλαντ, 73’ Ντάνκαν

Θετικό κρίνεται το μπάσιμο στη νέα χρονιά των πρωτευουσιάνων καθώς μετρούν μόνο νίκες φέτος! Μετά την εύκολη πρόκριση επί της Νιουταουν (προκριματικά Γιουροπα Λιγκ), η ομάδα του Σολμπάκεν ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα επικρατώντας της ανταγωνιστικής Ράντερς, ενώ την Τετάρτη επικράτησε εκτός έδρας της Γιάμπλονετς και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι οφ της 2ης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικήυς διοργάνωσης. Γνωστές οι απουσίες των Αμάνκβα, Κορνέλιους, Καντρί.

Τελευταίος αγώνας:
ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1-2

84’ Βέστεργκααρντ – 25’ Πούριε, 41’ Γιόργκενσεν

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΧΟΜΠΡΟ 355χλμ
Συνέχεια στο αρνητικό ξεκίνημα έδωσε η Μπρόντμπι, που αν και καλύτερη, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες και το πλήρωσε κόντρα στην Οντένσε που την υποχρέωσε στην 2η κολλητή ήττα. Ο τεχνικός Φρανκ τα… άκουσε μάλιστα από τους φίλους της ομάδας αλλά δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια, στο «γεμάτο» αγωνιστικό πρόγραμμα καθώς την Πέμπτη αγωνίστηκε με την Ομόνοια για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Αμφίβολος ο βασικός στόπερ και αρχηγός Άγκερ, απέκτησε τον διεθνή μέσο Σβαρτς.

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΟΝΤΕΝΣΕ 1-2

11’ Πούκι – 30΄, 66’ Φεστέρσεν

Έπαιξε με την φωτιά και κάηκε! Η Χόμπρο προσπάθησε να… κλέψει τον βαθμό από την καλύτερη Άαλμποργκ, αλλά παρά τις εξαιρετικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα Ρασκ, ηττήθηκε με γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Χωρίς βαθμό αλλά και γκολ μετά από 180 λεπτά, δείχνει από νωρίς αρκετές αδυναμίες και η διοίκηση πασχίζει για δύο ακόμα μεταγραφές για να καλύψει κάποια από τα κενά. Αναμένεται η άδεια συμμετοχής του φορ Τζορτζ, γνωστή πλέον η απουσία του επιθετικού Αντίπας.

Τελευταίος αγώνας:
ΧΟΜΠΡΟ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 0-1

90’ Ρίσγκααρντ





Βαθμολογία 2023-24