logo as
   [100] ΜΠΡΙΣΜΠΕΙΝ ΡΟΑΡ - ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 3-4  
 
 
 
 
 
 
 

Κοντράρονται οι γηπεδούχοι
 7/2/2016

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΩΝΙΑ
Πάρα πολλές φάσεις στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα στην Στουτγκάρδη, και για τις δύο ομάδες, όμως οι Σουηβοί ήταν πιο αποτελεσματικοί και νίκησαν! Ο κόουτς Μπρούνο Λαμπαντία ρίσκαρε επιθετικά αλλά έχασε ένα σημαντικό ματς και είναι μόλις στο +3 από τον κίνδυνο. Πλέον έχει μεγάλη σημασία η μάχη με την Κολωνία. Η ομάδα είναι πέντε ματς χωρίς νίκη (…μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες)! Έτοιμοι οι δύο νέοι μέσο-επιθετικοί Ντρίμιτς (Γκλάντμπαχ) και Μπαουί (Αλ Άχλι).

Τελευταίος αγώνας:
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 2-1

Χαντ αυτ. 66’, Κράβετς 88’ – Ρούντνεβς 75’

Έκανε καλή εμφάνιση στην Αρένα της Βόλφσμπουργκ και πήρε δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα του Πέτερ Στούγκερ. Οι “τράγοι” προσέφεραν ξανά Under 2,5 γκολ αγώνα που ήταν και το ενδέκατο φέτος σε δεκαεννέα παιχνίδια. Η άμυνα είναι καλή αλλά η επίθεση δεν σκοράρει με ευκολία. Τιμωρημένος ο αρχηγός και βασικός κεντρικός μέσος Λέμαν (19 ματς) αλλά επιστρέφει από τραυματισμό ο βασικός κεντρικός αμυντικός Χάιντς (18 ματς/1 γκολ). Εκτός έδρας έχει τρεις σερί ισοπαλίες.

Τελευταίος αγώνας:
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΟΛΩΝΙΑ 1-1

Ντράξλερ 67’ – Μοντέστ 75’

· Η Κολονία μετρά τρεις σερί εκτός έδρας ισοπαλίες.
· Το Αμβούργο μετρά τρεις σερί εντός έδρας ήττες.
· Η Κολονία μετρά τρία σερί εκτός έδρας under.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ
Η άμυνα της ομάδας του Χουμπ Στέφενς άντεξε μισή ώρα μετά, ήρθε φυσιολογική ήττα από την Μπάγερν. Ο Ολλανδός κόουτς πάντως είπε πως «τα δύο ματς που ακολουθούν με Ντάρμσταντ εντός έδρας και Βέρντερ Βρέμης εκτός είναι οι τελικοί που θα κρίνουν την χρονιά μας». Εντός έδρας με τον Στέφενς είναι αήττητη σε τέσσερα ματς (…τρεις ισοπαλίες και μια νίκη). Παραμένουν εκτός οι μέσοι Πολάνσκι (16 ματς/1 γκολ/3 ασίστ) και Σβέγκλερ (14 ματς/1 ασίστ).

Τελευταίος αγώνας:
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2-0

Λεβαντόβσκι 32’, 64’

Ακίνδυνη επιθετικά απέναντι στην Σάλκε και αδύναμη να αντισταθεί στην ποιότητα μέσο-επιθετικά του αντιπάλου, ηττήθηκε δίκαια την προηγούμενη αγωνιστική. Μόνο δύο ομάδες σκοράρουν λιγότερα από την Ντάρμσταντ του Ντιρκ Σούστερ για αυτό και αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Φέλιξ Πλάτε (Σάλκε). Σε εκτός έδρας ματς μόνο η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ έχουν μαζέψει περισσότερους βαθμούς από την Ντάρμσταντ καθώς δείχνει να δυναμώνει μακριά από το γήπεδό της. Δεν υπάρχει καμία απουσία.

Τελευταίος αγώνας:
ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΣΑΛΚΕ 0-2

Μάγερ 43’, Σανέ 53’

· H Χοφενχάιμ μετρά εννέα under στα δέκα τελευταία ματς.
· Η Χοφενχάιμ μετρά μόλις μια νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές.

EKTIMHΣΕΙΣ:
Χοφενχάιμ – Νταρμσταντ Under
Αμβούργο – Κολωνία Χ





Βαθμολογία 2023-24