logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Και τώρα τα σπουδαία!
 31/5/2016

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Με τακτική προσήλωση σε ένα ακόμα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ πήρε τη λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, διατήρησε το αήττητο στα πλέι οφ και πλέον χρειάζεται μόνο έναν βαθμό στο καταληκτικό ματς της σεζόν για να διασφαλίσει την πρώτη θέση. Οι μαυρόασπροι θα έχουν μετά από καιρό τον κόσμο στο πλευρό τους. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο στόπερ Τζαβέλλα, στον κεντρικό μέσο Κάτσε και στον εξτρέμ Μακ (διεθνείς με Αλβανία και Σλοβακία). Ανέτοιμοι οι επιθετικοί Ζάιρο, Μυστακίδης.

Τελευταίος αγώνας
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0

Δυσκολεύτηκε αλλά βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός στο καταληκτικό φετινό παιχνίδι στη Λεωφόρο. Πλέον οι πράσινοι χρειάζονται μόνο νίκη στην Τούμπα για να διασφαλίσουν την πρώτη θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.Δίχως τον αρχισκόρερ Μπεργκ (διεθνής με τη Σουηδία), τον στόπερ Ταυλαρίδη, τον δημιουργικό χαφ Βιγιαφάνιες (τιμωρημένοι), τον αριστερό μπακ Πράνιτς, τον στόπερ Τελάντερ, τον «κόφτη» Λαγό (τραυματίες). Ο Αντρέα Στραματσιόνι δεν υπολογίζει πάγια στον στόπερ Σάντσεθ και στον μέσο Εσιέν.

Τελευταίος αγώνας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

78’ Λέτο

• O ΠΑΟΚ μετρά εννέα νίκες στα 11 τελευταία εντός έδρας ματς.
• Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε από τα επτά τελευταία ματς.
• Ο ΠΑΟΚ μετρά έξι under στα επτά τελευταία ματς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ
Αγκομαχώντας ολοκληρώνει την παρουσία του στα πλέι οφ ο Πανιώνιος, από τη στιγμή που δεν είχε τις δυνάμεις και εναλλακτικές λύσεις για να σταθεί ανταγωνιστικά στο έξτρα πρωτάθλημα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του που έφθασαν στο φετινό τους ταβάνι. Για μια ακόμα φορά προβλήματα στην επιθετική γραμμή, αφού δεν υπολογίζονται οι Ανσαριφάρντ, Μπακασέτας. Αμφίβολος εκ νέου και ο έτερος επιθετικός Καραμάνος. Ανέτοιμος ο κεντρικός αμυντικός Ρισβάνης.

Τελευταίος αγώνας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

78’ Λέτο

Το πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕΚ για τη νίκη κόντρα στον έτερο «δικέφαλο», όμως δεν είχε ούτε τις φυσικές δυνάμεις, ούτε την τακτική συγκέντρωση για να κερδίσει και έτσι τέθηκε νοκ άουτ από την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Πλέον η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ είναι βέβαιη, όπου μάλιστα είχε ήδη το «καλό» εισιτήριο από την κατάκτηση του κυπέλλου.Ο Νίκος Παναγιωτάρας, που παραμένει στον πάγκο αντί του Στέλιου Μανωλά, δεν υπολογίζει στον δημιουργικό μέσο Βάργκας και στους επιθετικούς Τζιμπούρ, Πέκχαρτ.

Τελευταίος αγώνας
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0

• Στα δέκα τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες σημειώθηκε under.
• Ο Πανιώνιος μετρά επτά σερί under.
• Ο Πανιώνιος μετρά έξι ήττες στα επτά τελευταία ματς.