logo as
   [111] ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ Final 1-0  [112] ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ Final 1-1  [120] ΑΝΤΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 0-1  [110] ΝΙΟΡ - ΜΑΡΤΙΓΚ Final 1-3  [127] ΣΑΤΟΡΟΥ - ΕΠΙΝΑΛ Half 1-3  [132] ΚΑΜΠΟΥΡ - ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ 1-1  [122] ΒΕΡΣΑΛΙΕΣ 78 - ΟΡΛΕΑΝ Half 0-0  [128] ΣΟΛΕ - ΡΟΥΕΝ Half 1-1  [126] ΝΤΙΖΟΝ - ΓΚΟΛ FC Half 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

Πονταρίσματα σε άσους
 21/2/2017

ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Η Ντέρμπι παρουσιάστηκε αγνώριστη στην ήττα από την Κάρντιφ και απομακρύνθηκε από την ζώνη πλέι – οφ, όμως είχε μερικές μέρες ξεκούρασης και με νίκη επί της Μπέρτον ξαναμπαίνει στο κόλπο. Η ομάδα του Στιβ ΜακΚλάρεν πρέπει να ξαναβρεί την εντός έδρας φόρμα της καθώς έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία τέσσερα μπροστά στο κοινό της. Λείπει ο μέσος Θορν, οι μπακ Φορσάιθ, Λόου. Μπορεί να επιστρέψει ο μέσος Μπράισον.

Η Μπέρτον έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Νόργουιτς και πήρε μεγάλη νίκη, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την σωτηρία της. Η ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ όμως εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και θέλει μεγαλύτερη σταθερότητα. Εκτός έδρας έχει κάνει κάποιες ζημιές εσχάτως και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη συγκομιδή απέναντι στους γείτονες της Ντέρμπι. Αμφίβολοι παραμένουν οι μπακ ΜακΚρόρι, Μπρέιφορντ και ΜακΦάτζιαν.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Η Χάντερσφιλντ πιστοποίησε για άλλη μία φορά το πολύ καλό φετινό της πρόσωπο, κρατώντας στο 0-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο Κύπελλο και κερδίζοντας το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση σε επαναληπτικό. Ο Ντάβιντ Βάγκνερ δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, με την ομάδα του αήττητη σε επτά ματς όλων των διοργανώσεων. Εντός έδρας δεν έχει χάσει από τον Νοέμβριο.Εκτός ο εξτρέμ Σκάνελ και ο μέσος Πάλμερ, αμφίβολος ο μέσος Χογκ.

Η Ρέντινγκ κέρδισε την Μπρέντφορντ στο τελευταίο παιχνίδι της και παρέμεινε αήττητη έξι αγωνιστικές, παραμένοντας στο κόλπο για πλέι – οφ και άνοδο. Η ομάδα του Γιάπ Σταμ έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Χάντερσφιλντ. Εκτός ο μέσος Κουίν, ο μπακ Ιλόρι και οι εξτρέμ Χάριοτ και Ράκελς. Ίσως επιστρέψει μέσος Φαν Ντεν Μπεργκ και ο μπακ ΜακΣέιν.

ΚΠΡ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Η ΚΠΡ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην έδρα της Μπέρμιγχαμ και κέρδισε μετά από πέντε αγωνιστικές, παίρνοντας απόσταση από την ουρά της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ίαν Χόλογουεϊ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο με νίκη επί της Γουίγκαν. Έχει όμως μόνο μία νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια εντός έδρας και πρέπει να αποβάλλει το άγχος. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες μπακ Ρόμπινσον και Κόκερ, μπορεί να επιστρέψει ο επιθετικός Μόρισον.

Η Γουίγκαν δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Πρέστον, αλλά κράτησε τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας και έχει αήττητο δύο αγωνιστικών, με μόνο μία ήττα στις τελευταίες τέσσερις. Η ομάδα του Γουόρεν Τζόις είναι ακόμα στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά εκτός έδρας είναι καλύτερη. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Χάουγκααρντ (παίζει ο Γκιλκς), οι μπακ Ντάνιελς, Ρ. Μπερκ και ο μεσοεπιθετικός Πάουελ. Αμφίβολοι ο μπακ Τζέικομπς, Μόργκαν και Τζέιμς και ο μέσος Γκίλμπι.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ πέρασε από την έδρα της Νότιγχαμ και πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της, ενώ είναι αήττητη για πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ διατηρείται στην πρώτη εξάδα και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Εντός έδρας μάλιστα δεν έχει χάσει από τις αρχές Νοεμβρίου, έστω και με κάποιες ισοπαλίες. Μπορεί να επιστρέψει ο επιθετικός Χούπερ και ο μπακ Λις, εκτός παραμένει ο επιθετικός Ματίας και ο μέσος Λι.

Η Μπρέντφορντ για τρίτο σερί παιχνίδι πέτυχε από δύο γκολ και πάνω αλλά δεν κατάφερε να νικήσει, δεχόμενη τρία στην έδρα της Ρέντινγκ. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ, έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια και αν δεν συνέλθει στο αμυντικό κομμάτι, κινδυνεύει άμεσα να μπλέξει σε μάχη παραμονής στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Εκτός παραμένουν ξανά λόγω τραυματισμών οι μέσοι ΜακΛίοντ και Τζατζ και οι μπακ Χένρι, Έλντερ.





Βαθμολογία 2023-24