logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

«Μάχη» κορυφής!
 20/11/2017

ΠΑΟΚ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Μπορεί εκτός έδρας να συνεχίζει να προβληματίζει ο ΠΑΟΚ, στο γήπεδό του όμως έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει, παρά το γεγονός ότι παίζει χωρίς κόσμο. Και το ματς με τον Ατρόμητο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, με τους Θεσσαλονικείς πάντως να έχουν το απόλυτο εντός και να έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ.Ο Λουτσέσκου έχει απουσίες, καθώς ο στόπερ Ζαμπράνο και οι μεσοεπιθετικοί Μπίεσεσβαρ, Πέλκας είναι τιμωρημένοι, από πρόβλημα προέρχεται ο μπακ Λέοβατς, ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις ο μέσος Μαουρίτσιο.

Τελευταίος αγώνας:
ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 1-0

25' Λιβάγια.

Ο Ατρόμητος εξακολουθεί να είναι στην κορυφή, έχοντας πλέον και συγκάτοικο, την ΑΕΚ, ενώ το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι συνεχίζει να μην έχει δεχθεί γκολ στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές! Το ματς στην Τούμπα είναι ένα ακόμη κρας τεστ για την ομάδα του Περιστερίου που έχει ήδη «διπλά» με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, που αποτελούν «οδηγό» την Κυριακή!Απουσίες πάντως έχει και ο Κάναντι με τους αμυντικούς Γιαννούλη, Χατζηισαΐα και τον μέσο Ουάρντα, που είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ.

Τελευταίος αγώνας:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-0

• Ο ΠΑΟΚ μετρά 14 νίκες στα 16 τελευτάια εντός εδρας ματς.
• Ο Ατρόμητος δεν έχει δεχτέι γκολ στα οκτώ τελευταία ματς.
• Ο Ατρόμητος μετρά 11 under στα 13 τελευταία εκτός έδρας ματς.

Πιθανές συνθέσεις:
ΠΑΟΚ:
Ρέι – Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς – Τσίμιροτ, Σάχοβ – Μακ, Ελ Καντουρί, Βιερίνια - Πρίγιοβιτς
Ατρόμητος: Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Κυριακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης – Μπουσούλατζιτς, Μάντσον – Ούμπιντες, Βασιλακάκης, Ντιγκινί - Ντάουντα





Βαθμολογία 2023-24