logo as
   [124] ΑΛΙΑΝΖΑ ΒΑΛΕΝΤΟΥΠΑΡ - ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ 0-2  [117] ΜΠΟΤΑΦΟΝΓΚΟ SP - ΜΙΡΑΣΟΛ 0-1  [121] ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ 1-5  [118] ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Σε πτώση ο άσος
 20/11/2017

ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΣΤΟΟΥΚ
Η Μπράιτον πήρε μεγάλο τρίποντο στην έδρα της Σουόνσι και έμεινε αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική, ανεβαίνοντας ψηλά στην βαθμολογία. Η ομάδα του Κρις Χιούτον δεν έχει χάσει στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της και βασίζεται κυρίως στην σκληρή της άμυνα. Τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ήταν under 2.5 γκολ. Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Σίντγουελ, αμφίβολος ο επιθετικός Μπάλντοκ και ο μέσος Καγιάλ.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ 0-1

29' Μάρεϊ

Η Στόουκ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Λέστερ, αλλά τουλάχιστον έμεινε αήττητη για δεύτερη σερί αγωνιστική . Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ πάντως δεν κατάφερε να περιορίσει τα αμυντικά λάθη που της έχουν στοιχίσει αρκετά ως τώρα. Εκτός έδρας αντιμετωπίζει και επιθετικό πρόβλημα και πρέπει να κάμψει την σκληρή άμυνα της Μπράιτον για δεύτερο σερί διπλό. Εκτός ο μέσος Άιρλαντ και ο βασικός τερματοφύλακας Μπάτλαντ, αμφίβολος ο μπακ Κάμερον.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΤΟΟΥΚ - ΛΕΣΤΕΡ 2-2

39' Σακίρι, 73' Κράουτς - 33' Ιμπόρα, 60' Μάχρεζ

• Η Στοουκ μετρά επτά over στα οκτώ τελευταία ματς.
• Η Μπράιτον μετρά πέντε under στα έξι τελευταία ματς.

Πιθανές συνθέσεις:
Μπράιτον:
Ράιαν - Mπρούνο, Ντανκ, Ντάφι, Μπονγκ - Νοκάρ, Στέφενς, Πρέπερ, Ισκιέρδο - Γκρος - Μάρεϊ
Ατρόμητος: Γκραντ - Βίμερ, Ζουμά, Σόοουκρος - Ντιούφ, Φλέτσερ, Αλεν, Πίετερς - Σακίρι, Χ. Ροντρίγκες, Τσούπο Μοτίνγκ





Βαθμολογία 2023-24