logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Η Γουλβς και οι… άλλοι!
 21/2/2018

ΓΟΥΛΒΣ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Η Γουλβς έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της Πρέστον και μάλιστα γλίτωσε την ήττα, όμως παραμένει πρώτη με διαφορά στην βαθμολογία. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο καλείται να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να πάρει την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη. Μέσα στο γήπεδό της έχει μείνει χωρίς γκολ μόνο μία φορά στα τελευταία πέντε ματς. Εκτός παραμένουν ο επιθετικός Ένις και ο μπακ Αγιέ. Μακροπρόθεσμα απών είναι ο τερματοφύλακας Ικέμε.

Τελευταίος αγώνας:
ΠΡΕΣΤΟΝ - ΓΟΥΛΒΣ 1-1

52' Μπράουν - 61' Κόστα

Η Νόργουιτς βρέθηκε στο καναβάτσο στο ντέρμπι με την Ίπσουιτς αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και να μείνει τέταρτη αγωνιστική αήττητη, όμως έχσε κι άλλο έδαφος από την πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε δεν έχει χάσει στα πέντε τελευταία ματς εκτός έδρας και θέλει παρόμοια εμφάνιση για να μείνει στο κυνήγι των πλέι - οφ. Εκτός οι Τζάρβις, Τράιμπουλ, Τόμπσον (μέσοι). Αμφίβολος ο επιθετικός Τόμκινς, ο μέσος Χούλαχαν και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μάθιους.

Τελευταίος αγώνας:
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ 1-1

90'+5' Κλόζε - 89' Τσέιμπερς

ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Η Ίπσουιτς προηγήθηκε στο τέλος μέσα στην έδρα της Νόργουιτς αλλά δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις και δεν πανηγύρισε τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι. Στην ομάδα του Μικ ΜακΚάρθι επικρατεί απογοήτευση και κάθε χαμένος πόντος από εδώ και πέρα θα στοιχίζει χρυσάφι στη μάχη των πλέι - οφ. Οι μέσοι Ντόζελ, Χάους και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Γκέρκεν παραμένουν τραυματίες, αμφίβολοι είναι οι μέσοι Ντάουνς, Μπίσοπ και Αντεγέμι και ο μπακ Νάινταμ.

Τελευταίος αγώνας:
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ 1-1

90'+5' Κλόζε - 89' Τσέιμπερς Η Κάρντιφ επικράτησε έστω και δύσκολα της Μίντλεσμπρο και με δύο σερί νίκες επέστρεψε στην δεύτερη θέση, μένοντας αήττητη για έκτη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ δεν έχει χάσει στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της και θέλει να συνεχίσει το σερί για να μείνει στην θέση απ' ευθείας ανόδου. Εκτός oι μπακ Ρίτσαρντς και Κόνολι. Αμφίβολοι οι Γκούναρσον, Γουόρντ, Xάρις και Μπράισον (μέσοι) και ο Μαντάιν (επιθετικός).

Τελευταίος αγώνας:
ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 1-0

33' Μόρισον

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΦΟΥΛΑΜ
Η Μπρίστολ Σίτι για δεύτερί σερί ματς προηγήθηκε με πάνω από ένα γκολ διαφορά αλλά δεν κατάφερε να νικήσει, ωστόσο παραμένει σε θέση πλέι – οφ. Η ομάδα του Λι Τζόνσον σκοράρει εύκολα, αλλά δέχεται και γκολ με το τσουβάλι τελευταία. Εκτός παραμένουν οι μέσοι Ο' Νιλ, Χέγκελερ, ο εξτρέμ Ο' Ντάουντα, ο τερματοφύλακας Λούτσιτς και οι επιθετικοί Τέιλορ, Τζούριτς, αμφίβολος ο μπακ Πιζάνο. Επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Μπέικερ.

Τελευταίος αγώνας:
ΛΙΝΤΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ 2-2

72' Λασόγκα, 80' Ρουφ - 11' Ντιεντιού, 16΄ Ριντ

Η Φούλαμ κέρδισε την Άστον Βίλα με καλή εμφάνιση στο β' μέρος και παραμένει στη ζώνη πλέι – οφ με αήττητο δέκα αγωνιστικών και την ψυχολογία στα ύψη. Η ομάδα του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, δεν έχει χάσει τις ελπίδες ακόμα και για την απ' ευθείας άνοδο και θέλει να επεκτείνει το αήττητο σερί της εκτός έδρας σε έξι παιχνίδια, αυξάνοντας παράλληλα και την απόσταση που την χωρίζει από την Μπρίστολ Σίτι. Αμφίβολος ο επιθετικός Ότζο.

Τελευταίος αγώνας:
ΦΟΥΛΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2-0

52' Σέσενιον, 71' Αγιτέ

ΝΤΕΡΜΠΙ – ΛΙΝΤΣ
Η Ντέρμπι δεν ήταν καλή στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και έχασε μετά από δώδεκα αγωνιστικές, όμως παραμένει ακόμα στη μάχη της απ' ευθείας ανόδου. Η ομάδα του Γκάρι Ρόουετ δεν έχει χάσει εντός σε επτά σερί παιχνίδια, αλλά έχει κάνει κάποιες ισοπαλίες και πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική για να μείνει στο κόλπο. Εκτός ο μπακ Λόου, χάνει τη σεζόν ο επιθετικός Γουίναλ, αμφίβολος ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μίτσελ και ο μέσος Θορν.

Τελευταίος αγώνας:
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΝΤΕΡΜΠΙ 2-0

18', 47' Ζοάο

Η Λιντς βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπρίστολ Σίτι αλλά κατάφερε να σώσει την ισοπαλία, παραμένοντας όμως οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η ομάδα του Πολ Χεκινγκμπότομ δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών αν θέλει να διεκδικήσει είσοδο στα πλέι - οφ. Εκτός οι μπακ Έιλινγκ και Σόγκνεσι, αμφίβολος ο επιθετικός Ρόμπερτς. Επιστρέφει από τιμωρία ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Σαΐθ και οι μπακ Κούπερ και Μπεράρντι. Μπορεί να επιστρέψει ο μέσος Μπούι.

Τελευταίος αγώνας:
ΛΙΝΤΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ 2-2

72' Λασόγκα, 80' Ρουφ - 11' Ντιεντιού, 16΄ Ριντ





Βαθμολογία 2023-24