logo as
   [119] ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ - ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ 1-1  [125] ΝΑΝΣΙ - ΛΕ ΜΑΝ 0-1  [127] ΣΑΤΟΡΟΥ - ΕΠΙΝΑΛ 1-1  [108] ΛΑΦΝΙΤΖ - ΛΕΟΜΠΕΝ 1-3  
 
 
 
 
 
 
 

Πάρτι τίτλου!
 22/4/2018

Με σκόρερ και MVP της αναμέτρησης τον Τάσο Μπακασέτα, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League. Αν δε αλλάξει κάτι στις δικαστικές αίθουσες, καθώς εκκρεμεί η έφεση του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας με τη ΑΕΚ που διεξήχθη στις 11 Μαρτίου, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ με το αποτέλεσμα αυτό στέφεται πρωταθλήτρια για 12η φορά στην ιστορία της κα πρώτη από το 1994, καθώς οι οκτώ (8) βαθμοί που την χωρίζουν από τον ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατό να καλυφθούν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Σημαντική νίκη στο κυνήγι της δεύτερης θέσης πέτυχε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με ανατροπή την σφριγηλή Ξάνθη με 2-1. Το παιχνίδι είχε ποιότητα, αλλά και αρκετές καλές φάσεις. Ο γηπεδούχος βρέθηκε πίσω στο σκορ και αυτό του δημιούργησε άγχος, ενώ οι Θρακιώτες είχαν καθαρό πνεύμα και μπορούσαν να σπάσουν το σερί νικών του ΠΑΟΚ.

Στη Super League θα αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος πέτυχε τη σπουδαιότερη φετινή του νίκη στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Με γκολ του Αλμπάνη στο 1ο λεπτό, η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη και, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απογοητευτικοί οι «ερυθρόλευκοι», που έχασαν πλέον επαφή με τον δεύτερο ΠΑΟΚ και φαντάζει πολύ δύσκολο να κερδίσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.





Βαθμολογία 2023-24