logo as
   [166] ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ Half 0-1  [163] ΑΒΑΙ - ΣΑΝΤΟΣ Final 0-2  [164] Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Συντριβή από την Γκενκ!
 21/7/2018

Ο Ολυμπιακός έκανε κάκιστη εμφάνιση στο Βέλγιο και υπέστη βαριά ήττα (4-0) από τους σαφώς πιο έτοιμους γηπεδούχους. Κενά και ασυνεννοησία σε όλες τις γραμμές των ερυθρόλευκων.

Αν αυτή ήταν η πρόβα ενδεκάδας του Ολυμπιακού για τα επίσημα ματς που ακολουθούν, τότε θα πρέπει να αλλάξουν πολλά από τον Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα του Πειραιά ανταγωνιστική από την αρχή της περιόδου. Προφανώς η Γκενκ είναι πιο έτοιμη σε αυτήν τη χρονική συγκυρία, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα στο Βέλγιο αρχίζει την επόμενη εβδομάδα, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται τέτοια αγωνιστική εικόνα και… ξεχαρβάλωμα στις τάξεις των ερυθρόλευκων.

Τα γκολ του πάρτι που έστησαν ο Φιλίπ Κλεμάν και οι παίκτες του πέτυχαν οι Τροσάρντ (31’, 67’ πέναλτι), Μαλινόφσκι (34’), Ζεγκρόβα (76’). Οι νικητές είχαν ακόμα ένα χαμένο πέναλτι και δοκάρι.
. Επισημαίνουμε βέβαια πως στην προαναγγελία του ματς η xysistili.gr είχε προβλέψει πανδαισία γκολ και over που έστειλε στο ταμείο όσους την ακολούθησαν !

ΓΚΕΝΚ: Βούκοβιτς, Ουρόνεν, Ντεβάεστ, Αϊντόο, Μαέλε, Μπέργκε, Μαλινόφσκι, Ποζουέλο, Τροσάρντ, Ζεγκρόβα, Σαμάτα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Βούκοβιτς, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (46' Ανδρούτσος), Φορτούνης (80' Κούτρης), Χριστοδουλόπουλος (80' Χατζισαφί), Φετφατζίδης (46' Ποντένσε), Γκερέρο (80' Ανσαριφάρντ).