logo as
   [964] ΝΤΕΛΦΙΝ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Final 1-2  [963] ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ Final 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

«Γκαζωμένη» η Λίβερπουλ!
 20/8/2018

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Πάλας έχει ήδη σε μία αγωνιστική περισσότερους πόντους απ’ ότι στους... εννέα πρώτους αγώνες πέρσι, οπότε ο Ρόι Χότζον είναι λογικό να είναι ευχαριστημένος. Ωστόσο η ομάδα του καλείται να τα βγάλει πέρα με μία σαφώς καλύτερη ομάδα επιθετικά και πρέπει να προσπαθήσει πολύ για την πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ο μπακ Νταν είναι τραυματίας, αμφίβολοι οι μέσοι Μέγιερ και Γουίλιαμς, όπως και οι επιθετικοί Γουίκαμ και Αγιού. Χαρμόσυνη είδηση η ανανέωση του συμβολαίου του μεγάλου αστέρα της ομάδας, του εξτρέμ Ζαχά.
TΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΦΟΥΛΑΜ - ΚΡ. ΠΑΛΑΣ 0-2
41' Σκλουπ, 80' Ζάχα

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε τη σεζόν με την μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη σε πρεμιέρα από το 1932. Οι Σαλάχ, Φιρμίνο και Μανέ συνεχίζουν όπως πέρσι, η άμυνα έδειξε σταθερότητα. Ο Γιούργκεν Κλοπ ξέρει ότι αν θέλει να διεκδικήσει τίτλο πρέπει να κερδίζει τέτοια ματς. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 5 από τα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος και είναι αήττητη σε 27 από τα τελευταία 30 συνολικά. Εκτός ο μέσος Οξλέιντ - Τσάμπερλεϊν, αμφίβολοι οι μπακ Κλάβαν, Λόβρεν, Μάτιπ και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μινιολέ
. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 4-0
19' Σαλάχ, 45+2', 53' Μανέ, 88' Στάριτζ

Πιθανές ενδεκάδες
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χένεσεϊ, Βαν Άαχολτ, Τόμκινς, Σακχό, Μπισάκα, Μιλιβόγεβιτς, Σλουπ, Μακ Άρθουρ, Τάουνσεντ, Ζαχά, Μπεντέκε. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Κεϊτά, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Λίβερπουλ μπήκε με φόρα και θα συνεχίσει σε ανάλογο ρυθμό. Φέτος είναι η χρονιά της. Διπλό και over 2,5 γκολ !





Βαθμολογία 2023-24