logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Θα βρέξει γκολ!
 14/9/2018

Ανοίγει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα με την αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ετοιμάζομαστε για γκολ και θέαμα και θα στοιχηματίσουμε αναλόγως στο δρόμο για το ταμείο.

Άτυχη η Ντόρτμουντ με το Ανόβερο, δις την σταμάτησαν τα δοκάρια και έμεινε σε ισοπαλία χωρίς γκολ! Έτοιμος για το ντεμπούτο του αυτή την αγωνιστική ο επιθετικός Αλκάθερ που θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον κόουτς Φάβρε! Σε φιλικό παιχνίδι στην διακοπή διέλυσε 6-0 την – τρίτης κατηγορίας – Όσναμπρικ. Στο ματς αυτό επέστρεψαν στα γήπεδα από τραυματισμούς οι μέσοι Βάιγκλ, Κάγκαουα και ο επιθετικός Λάρσεν !

Τίποτα δεν πήγε καλά στην Άιντραχτ με την Βέρντερ. Αν και είχε καλή εικόνα, έπαιξε με παίκτη λιγότερο μια ώρα και λύγισε στις καθυστερήσεις! Ο κόουτς Χούτερ έκανε λόγο για νέα αρχή της ομάδας μετά από δύο ήττες στο πρωτάθλημα και αποκλεισμό στο κύπελλο. Τα προβλήματα πάντως είναι πάρα πολλά ενόψει Ντόρτμουντ. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Βίλεμς. Τραυματίες οι αμυντικοί Σαλσέδο, Τσάντλερ, ο μέσος Γκατσίνοβιτς και οι μέσο-επιθετικοί Ρέμπιτς, Πασιένσια.

Πιθανές ενδεκάδες
ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Ακάντζι, Ντιαλό, Σμέλτσερ, Νταχούντ, Βίτσελ, Ντιλέινι, Ρόις, Αλκάθερ, Βολφ.
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ , Ντα Κόστα, Άμπραχαμ, Ρους, Εντικά, Τορό, Φερνάντες, Μίλερ, Γκατσίνοβιτς, Κόστιτς, Αλέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δε γίνεται δεύτερο συνεχόμενο ματς της Μπορούσια να μην εξελιχθεί σε ραψωδία γκολ. Άσος και Over 2,5 γκολ, ακόμα και 3,5 γκολ ! Πιθανό και το Γκολ-γκολ





Βαθμολογία 2023-24