logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Δοκιμασία για Γκρέμιο
 18/9/2018

• Το Λιμπερταδόρες περνάει στην προημιτελική του φάση και η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Μεσοβδόμαδα θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις.
• Το αξιοσημείωτο με τις 8 ομάδες που έχουν περάσει είναι πως οι 4 είναι από την Αργεντινή και οι 3 από την Βραζιλία. Έτσι μόλις μία δεν είναι από τις δύο συγκεκριμένες χώρες και αυτή είναι η Κόλο Κόλο από την Χιλή.
• Μέσα στις 4 βραζιλιάνικες είναι και η Γκρέμιο, που είναι η κάτοχος του τίτλου.
• Αναφορικά με το τι ισχύει, οι αγώνες είναι διπλοί και μετράει το εκτός έδρας γκολ.
• Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος, διεξάγονται απευθείας πέναλτι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ ΓΚΡΕΜΙΟ
Πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Μόλις πέρσι έκανε η Ατλέτικο Τουκουμάν την πρώτη της παρουσία στο Λιμπερταδόρες. Και φέτος έφτασε στα προημιτελικά γράφοντας ιστορία. Με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες έχει βγάλει τα 9 τελευταία εντός έδρας στο θεσμό. Μάλιστα στα τρία τελευταία όπου τα έβγαλε με νίκες δεν δέχθηκε γκολ.Η ομάδα του Ζιελίνσκι προέρχεται από την άνετη εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Τίγκρε για το πρωτάθλημα Αργεντινής, όπου είναι μια ανάσα απο την κορυφή. Είναι αήττητη στα 5 τελευταία της έχοντας 3 νίκες. Αγωνιστικά δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Απέκλεισε την Ατλέτικο Νασιονάλ νικώντας με 2-0 στο πρώτο ματς εντός ενώ έχασε με 1-0 στον επαναληπτικό.

Η Γκρέμιο συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου που πήρε πέρσι. Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Εστουδιάντες, στον προηγούμενο γύρο και τώρα μπροστά της έχει μια ακόμα ομάδα της Αργεντινής. Με 2 νίκες και 1 ισοπαλία έχει βγάλει τις 6 τελευταίες εξορμήσεις της στην Αργεντινή. Με 4 νίκες καιι 3 ισοπαλίες έχει βγάλει τις 8 τελευταίες εξορμήσεις της στο θεσμό. Η ομάδα του Ρενάτο Γκαούτσο προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Παρανά, για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη με πολλές αλλαγές. Μπήκε τέλος σε μια δυάδα αγώνων, όπου είχε μία ισοπαλία, ενώ η ήττα ήρθε από την μισητή συμπολίτισα Ιντερνασιονάλ. Πλήγμα στην επίθεση αφού οι Αντρέ, Ζαέλ παραμένουν τραυματίες.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ
Απέκλεισε την Εστουδιάντες επικρατώντας 5-3 στα πέναλτι στον εντός επαναληπτικό, όπου νίκησε 2-1 στην κανονική διάρκεια, σκορ με το οποίο έχασε στο πρώτο ματς.