logo as
   [959] ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ 2-1  [960] ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΡΕΝΤΙ - ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ 1-0  [961] ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ Half 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Το… άλλο Τσάμπιονς Λιγκ
 19/9/2018

Εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ στην Ευρώπη η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση διεξάγεται και στην Ασία. Επιλέξαμε το ένα εναλλακτικό σημείο της ημέρας στον προημιτελικό που θα γίνει στην Κορέα και το άλλο από το πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής !

Στην πόλη Σουγόν της Νότιας Κορέας διεξάγεται ο επαναληπτικός προημιτελικός για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. Η γηπεδούχος Μπλούγουινγκς υποδέχεται στον εμφύλιο την Γεονμπούκ, η οποία είναι η κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο της Κορέας, αλλά στο πρώτο ματς πιάστηκε… κορόιδο και έχασε 3-0. Τώρα οι πράσινοι θα επιδιώξουν την επική ανατροπή κερδίζοντας με το ίδιο ή μεγαλύτερο σκορ εκτός έδρας. Δύσκολο να τα καταφέρουν, ωστόσο έχουν καλύτερη ομάδα, θα μπουν από την αρχή για να σκοράρουν και μπορούν να πάρουν το διπλό σε απόδοση 1.70 ! Αξίζει και το διπλό από ημίχρονο στο 2.55 !

Στο πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής, η Λαμοντβίλ υποδέχεται την Μαμελόντι. Οι Γκόλντεν Άροους και φέτος πορεύονται στα μισά της κατάταξης δίχως ιδιαίτερους στόχους και δυνατότητες. Από την άλλη πλευρά η Μαμελόντι είναι η κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αφρικής αλλά στο ξεκίνημα ως συνήθως επηρεάστηκε από τις παράλληλες υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα που επικεντρώνουν την προσοχή στο πρωτάθλημα οι «Βραζιλιάνοι» λογικά θα εξαπολύσουν την αντεπίθεση που θα τους φέρει εκ νέου σε ρόλο πρωταγωνιστή. Αξίζει το διπλό της Μαμελόντι σε απόδοση 2.05 !