logo as
   [140] ΒΕΝΕΤΣΙΑ - ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ 2-1  [159] ΖΙΛ ΒΙΣΕΝΤΕ - ΑΡΟΥΚΑ Half 0-0  [139] ΑΝΔΟΡΡΑ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 1-1  [130] ΑΓΙΑΞ Β - ΡΟΝΤΑ Final 1-1  [142] ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ 2-2  [138] ΜΠΟΧΟΥΜ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 3-0  [149] ΑΘΛΟΟΥΝ ΤΑΟΥΝ - ΚΟΜΠ ΡΑΜΠΛΕΡΣ 2-0  [134] ΦΕΝΛΟ - ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ Final 2-3  [133] ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ - ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ Final 3-0  
 
 
 
 
 
 
 

Φαβορί με… αστερίσκο
 19/9/2018

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΟΛΤΟΝ
Η Μίντλεσμπρο δέχτηκε γκολ μετά από πέντε παιχνίδια αλλά ήταν αρκετό για να σημάνει την πρώτη ήττα της σεζόν. Η ομάδα του Τόνι Πούλις, παραμένει όμως κοντά στην κορυφή, ενώ μέσα στο γήπεδό της είναι ακαταμάχητη μέχρι στιγμής, έχοντας μόνο νίκες και απαραβίαστη εστία. Η Μπόλτον γλίτωσε την αφαίρεση πόντων για οικονομικούς λόγους με τον ιδιοκτήτη να αποπληρώνει τις υποχρεώσεις του, όμως στα αγωνιστικά έχασε εντός από την ΚΠΡ και είναι τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η ομάδα του Φιλ Πάρκινσον παραδόξως είναι πολύ καλύτερη μακριά από την έδρα της, όπου ακόμα δεν έχει ηττηθεί και έχει σκοράρει σε όλα τα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται, αλλά η Μίντλεσμπρο θα την πάρει την νίκη ! Πιθανό και το Under 2,5 γκολ !

ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.
Η Νότιγχαμ έχασε αρκετές ευκαιρίες μέσα στην έδρα της Σουόνσι αλλά ήταν αναποτελεσματική και περιορίστηκε στην εκτός έδρας ισοπαλία, μένοντας χωρίς νίκη για τέσσερις αγωνιστικές, αλλά με τρία Χ σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα, έχει μόνο μία νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα αλλά ήταν εντός έδρας, όπου παραμένει αήττητη. Η Γουένσντεϊ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Στόουκ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και έμεινε αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Γιός Λουχουκάι έχει δεχτεί όμως γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της. 'Εχει πολύ καλή προϊστορία στο Νότιγχαμ με τέσσερις σερί νίκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Καίγεται για νίκη η Νότιγχαμ και πρέπει να βρει τον τρόπο να την πάρει. Αναπόφευκτη επιλογή ο άσος ! Έξυπνο ποντάρισμα και στην ίδια απόδοση το Γκολ-γκολ !

ΚΠΡ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ
Η ΚΠΡ πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της με τον Στιβ ΜακΚλάρεν, μένοντας αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική και δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης. Εντός έδρας έχει χάσει δύο από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της, οπότε πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη στο γήπεδό της. Η Μίλγουολ μετά από τρεις σερί ήττες, επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στη Λιντς εντός έδρας, αλλά θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη καθώς προηγούνταν μέχρι το 89'. Η ομάδα του Νιλ Χάρις, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τρίποντο εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Θα πέσουν κορμιά στο τοπικό ντέρμπι. Πιθανό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Μας αρέσει και το Γκολ-γκολ !

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΙΤΙ
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά από τέσσερις σερί νίκες δεν κατάφερε να πάρει κάτι μέσα στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι λυγίζοντας στο τέλος. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ δύο φορές μέσα στη σεζόν δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και είχε απολογισμό ισάριθμων ηττών. Δεν έχει μπορέσει ακόμα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μέσα στο γήπεδό της. Η Μπέρμιγχαμ Σίτι προηγήθηκε στο ντέρμπι με την Γουέστ Μπρόμγουιτς αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ δεν έχει πάρει νίκη ακόμα στη σεζόν. Η ομάδα του Γκάρι Μονκ έχει πάρει όλο κι όλο έναν πόντο μακριά από το γήπεδό της, αλλά έχει παλέψει όλα τα ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Μπέρμιγχαμ κάποια στιγμή θα την κάνει τη ζημιά εκτός έδρας. Καλύτερα να αποφύγουμε τον άσο και να επιλέξουμε το Γκολ-γκολ που πληρώνει το ίδιο !

ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ
Η Ρέντινγκ πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στην Πρέστον και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Η ομάδα του Πολ Κλέμεντ όμως πρέπει κάποια στιγμή να εκμεταλλευτεί και την έδρα της, όπου έχει μόνο ήττες μέχρι στιγμής και αδυνατεί να σκοράρει. Δεν έχει κρατήσει ακόμα ανέπαφη εστία στη σεζόν. Η Νόργουιτς έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στη Μίντλεσμπρο και πήρε μεγάλη νίκη με τον Πούκι να αποδεικνύεται λίρα εκατό. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, έδειξε βελτίωση και στην άμυνα κρατώντας ανέπαφη την εστία της, οπότε αυτό που μένει για να συνεχίσει την ανοδική πορεία είναι να σπάσει και το ρόδι μακριά από την έδρα της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Η Ρέντινγκ δεν έχει κερδίσει εντός και η Νόργουιτς εκτός έδρας. Θα τα δώσουν όλα για να σπάσουν το ρόδι. Καλύτερες επιλογές Γκολ-γκολ και Over 2,5 γκολ !





Βαθμολογία 2023-24