logo as
   [120] ΑΝΤΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ Half 0-0  [110] ΝΙΟΡ - ΜΑΡΤΙΓΚ 1-3  [121] ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΛΤΑΧ 1-1  [126] ΝΤΙΖΟΝ - ΓΚΟΛ FC 1-0  [106] ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΒΑΡΤΑ ΠΟΖΝΑΝ Final 2-0  [125] ΝΑΝΣΙ - ΛΕ ΜΑΝ 1-2  [152] ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ - ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ Half 0-0  [118] ΧΙΛΕΡΟΝΤ - ΝΑΕΣΤΒΕΝΤ Half 0-0  [107] ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΧΟΡΝ 1-3  
 
 
 
 
 
 
 

Κίνητρο στη Σκανδιναβία !
 21/10/2018

Στο πρωτάθλημα της Σουηδίας η Έλφσμποργκ υποδέχεται τη Σούντσβαλ. Οι γηπεδούχοι υπολειτουργούν σε σχέση με το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτουν και έφθασαν στο σημείο να ανησυχούν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Χρειάζονται επειγόντως μια-δυο νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων για να τελειώνουν με τους κινδύνους και η συνάντηση με την Σούντσβαλ προσφέρεται σε αυτήν την κατεύθυνση. Όχι γιατί οι φιλοξενούμενοι δεν διαθέτουν καλή ομάδα. Το αντίθετο, αφού είναι ανταγωνιστικοί και ποιοτικοί και βρίσκονται σταθερά στο πάνω μισό της κατάταξης. Είναι ωστόσο τέτοιο το κίνητρο και η έλλειψη περιθωρίου για νέες γκέλες που ωθεί την ομάδα από το Μπόρας στην νίκη. Ο άσος της Έλφσμποργκ πληρώνει 2,25 !

Στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας η Μπράγκε υποδέχεται την Γιόνκεπινγκ. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, αφού η νεοφώτιστη Μπράγκε αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, πορεύεται άνετη στην πρώτη εξάδα και μέχρι πρότινος διεκδικούσε θεωρητικά άνοδο, την οποία…σαμπόταραν οι ίδιοι αφού διαπιστωμένα δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για να σταθούν στην μεγάλη κατηγορία. Η Γιόνκεπινγκ υποβιβάστηκε πέρσι στη δεύτερη κατηγορία, έχει το τρίτο υψηλότερο μπάτζετ, στόχευε στην επάνοδο και όμως βρίσκεται να δίνει μάχη για την παραμονή, Μεγάλη απογοήτευση για τους πράσινους που παίζουν την ύπαρξή τους σε αυτό το παιχνίδι. Το κίνητρο και το ρόστερ είναι ικανοί παράγοντες για να αγνοήσουμε την βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Το διπλό της Γιόνκεπινγκ πληρώνει 2,45 !

Στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, η Σάντνες υποδέχεται την Νεστ Σότρα. Οι γηπεδούχοι εξαπολύουν την αντεπίθεση για να βρεθούν και φέτος στη ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο, όπως το συνηθίζουν την τελευταία τριετία. Ποιοτική ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας, με καλή έδρα και σε φόρμα. Από την άλλη πλευρά η νεοφώτιστη Νεστ Σότρα έκανε την υπέρβασή της, εξασφάλισε τον στόχο της άνετης παραμονής θεωρητικά μπορεί και αυτή να κυνηγήσει την άνοδο, ούσα λίγο πιο πίσω στην κατάταξη. Στην πραγματικότητα οι πράσινοι είναι ικανοποιημένοι με όσα έχουν ήδη καταφέρει, δεν ασχολούνται με το βήμα παραπάνω. Όλοι οι παράγοντες συγκλίνουν στον άσο της Σάντνες που πληρώνει 1,95 !