logo as
   [100] ΜΠΡΙΣΜΠΕΙΝ ΡΟΑΡ - ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 3-4  
 
 
 
 
 
 
 

Σε αντίθετη τροχιά !
 19/11/2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Οι Γερμανοί, με απαράδεκτες εμφανίσεις έχουν κακή εικόνα και υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία ! Στο Γκελζενκίρχεν θέλουν να νικήσουν για το γόητρο, με δεδομένη την αντιπαλότητα με την Ολλανδία. Ο Γιοακίμ Λεβ ασχολείται με τα προκριματικά που έρχονται και να φτιάξει νέα ομάδα. Αμφίβολος είναι ο Μάρκο Ρόις. Ο αρχηγός της Ντόρτμουντ δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων στο φιλικό με την Ρωσία και λογικά θα αγωνιστεί μόνο αν κριθεί απαραίτητο με τους οράνιε! Από την αποστολή λείπουν λόγω τραυματισμών οι Μπόατενγκ, Ουτ και Ντράξλερ.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στην Ολλανδία μετά από αρκετό καιρό, δεδομένης και την απολαυστικής εμφάνισης στο 2-0 επί της Γαλλίας. Ο κόσμος χαίρεται και πάλι να βλέπει την ομάδα ενώ όπως δήλωσε και ο κόουτς Ρόναλντ Κούμαν τα πειράματα τελείωσαν και η ομάδα είναι έτοιμη! Αυτή τη στιγμή είναι χωρίς νίκη εκτός για τέσσερα ματς (0/3/1)! Παραμένει εκτός ο γκρινιάρης Μπέργκχαους αλλά και ο Κλάιφερτ που δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πλήγμα η απουσία του επιθετικού Χρούνεφελντ με τον κόουτς να καλεί για πρώτη φορά τον Ντιλρόσουν για να δει το νεαρό φορ της Χέρτα.

Πιθανές ενδεκάδες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γκίντερ, Σούλε, Ρούντιγκερ, Κιμιχ, Κρόος, Χάβερτζ, Χέκτορ, Ρόις, Γκνάμπρι, Σανέ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιόνγκ, Ντε Ρόον, Μπέργκβιν, Ντεπάι, Μπάμπελ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Εννοείται πως δεν χαλαρώνουν οι Γερμανοί. Η Ολλανδία βολεύεται και με ισοπαλία, αλλά αυτή η ομάδα δεν πατάει φρένο. Καλύτερα γκολ-γκολ !