logo as
   [100] ΜΠΡΙΣΜΠΕΙΝ ΡΟΑΡ - ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

«Σούπερ Κλάσικο» στη… Μαδρίτη
 9/12/2018

Στο θρυλικό «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης θα διεξαχθεί το απόλυτο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Υφηλίου. Δεν έχει νόημα να αναφερόμαστε άλλο στα πώς και γιατί αυτό το μέγα παιχνίδι άλλαξε… Ήπειρο. Η Ρίβερ Πλέιτ τυπικά γηπεδούχος πια, θα αντιμετωπίσει την Μπόκα Τζούνιορς στην ρεβάνς του 2-2 στο «Μπομπονέρα». Σε περίπτωση ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

Ο στράικερ Ράφαελ Μπόρε είναι τιμωρημένος και θα λείψει από την Ρίβερ όπως και ο ανέτοιμος χαφ Ντε Λα Κρουθ. Οι Νάτσο Σκόκο, Ροντρίγκο Μόρα και Χουάν Κιντέρο προέρχονται από τραυματισμούς όμως άπαντες έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες πως δεν θα χάσουν αυτό το ματς-καριέρας. Τιμωρημένος παραμένει ο προπονητής Μαρσέλο Γκαγιάρδο και δεν θα είναι στον πάγκο, όπως έγινε και στον πρώτο τελικό. Ο βοηθός Μπισκάι τον αντικαθιστά.

Στην πλευρά της Μπόκα, ο κοουτς Μπάρος Σκελότο θα έχει στην διάθεση του τον επιθετικό Παβόν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε αποστολή. Ο γκολκίπερ Αντράδα επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας λείψει στο πρώτο ματς, ενώ πέρασαν επιτυχώς τα τςστ ετοιμότητας και οι Ολάθα, Άμπιλα.

Πιθανές ενδεκάδες

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Αρμάνι, Μαρτίνεζ, Μαϊδάνα, Πινόγια, Μοντιέλ, Παλάθιος, Πέρεζ, Κάσκο, Κιντέρο, Σκόκο, Πράτο.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Αντράδα, Γιάρα, Ισκιερθόθ, Μαγκαγιάν, Ολάθα, Ναντέζ, Μπάριος, Πέρεθ, Βίγια, Τέβεζ, Παβόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Θα πέσουν εκ νέου κορμιά, αφού καμία ομάδα δε θέλει να επιστρέψει με σκυμμένο κεφάλι στην Αργεντινή. Όπως και στο πρώτο ματς θα επιλέξουμε το γκολ-γκολ !