logo as
   [167] ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ Half 1-2  [166] ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Με το δεξί η Εθνική!
 24/3/2019

Η Εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή και επικράτησε άνετα 2-0 του Λιχντενστάϊν στο εναρκτήριο ματς της προκριματικής φάσης για τα προκριματικά το Euro 2020. Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Άγγελος Αναστασιάδης λειτούργησε πολύ καλά και στις τρεις γραμμές της. Η Ελληνική ομάδα κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και αν ήταν λίγο πιο προσεχτική στην τελική προσπάθεια τότε το σκορ θα μπορούσε να είχε πάριε μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης και αυτός που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με ωραίο σουτ έπειτα από την πάσα του Κουρμπέλη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπτου. Το ...σφυροκόπημα της Εθνική μας συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Τελικά το 2-0 έγινε στο 80΄με φοβερό σουτ του Δώνη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ιδανικά την εξαιρετική πάσα του Μασούρα, ο οποίος ήταν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Κατά τα άλλα ο Ζέκα ήταν το γνωστό ...μηχανάκι στο χώρο της μεσαίας γραμμής ενώ οι αμυντικοί μας πέρασαν ένα ξεκούραστο βράδυ. Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Μήτρογλου στο 21΄. Ο φορ της Γαλατασαράι αποχώρησε και στην θέση του μπήκε ο Δώνης, ο οποίος στη συνέχεια έκενε το 2-0. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ετοιμάζει τα πλάνα του για το δεύτερο και σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι με την Βοσνία την Τρίτη 26 Μαρτίου στη Ζένιτσα.

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Χέλγκι Κόλβιντσον): Μπίχελ, Βόλφινγκερ, Κάουφμαν, Ρέχσταϊνερ, Γκέπελ, Χάσλερ (86' Φρικ), Μάρτιν Μπίχελ (67' Ζέλε), Βίζερ, Πολβερίνο, Σαλάνοβιτς, Γκίμπσερ (77' Γιλντίζ).

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης (83' Κουλούρης), Μασούρας, Μπακασέτας (71' Κολοβός), Μήτρογλου (23' λ. τρ. Δώνης) .

* Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου μας η Ιταλία νίκησε 2-0 την Φινλανδία με γκολ των Μπαρέλα (7΄) και Κιν (74΄) και η Βοσνία νίκησε 2-1 την Αρμενία (Κρούνις 33΄, Μιλόσεβιτς 80΄- Μικιταριάν 90΄+3΄πέναλτι)