logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Στέψη στην Τούμπα !
 21/4/2019

ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Όλα έτοιμα για το πάρτι τίτλου στην κατάμεστη Τούμπα. Για πρώτη φορά έπειτα από το μακρινό 1985 ο «δικέφαλος του βορρά» θα πετάξει στην κορυφή του Ελληνικού πρωταθλήματος, αρκεί να πάρει έναν πόντο. Νοκ άουτ ο αριστερός μπακ Βιεϊρίνια, οι κεντρικοί μέσοι Μαουρίσιο, Βέρνμπλοομ και οι μεσοεπιθετικοί Ελ Καντουρί, Ενρίκε.
Ο Λεβαδειακός έπεσε και μαθηματικά κατηγορία. Οι Βοιωτοί κατέρρευσαν στην τελική ευθεία της περιόδπυ όπου μάζεψαν έναν πόντο σε πέντε παιχνίδια.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Άσος και άσος από ημίχρονο για κάπως καλύτερη απόδοση !

ΛΑΜΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η Λαμία έριξε ρυθμούς από τότε που ουσιαστικά διασφάλισε τον στόχο της παραμονής. Μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς ο πενιχρός απολογισμός για τους κυανόλευκους που σκέφτονται την ρεβάνς ημιτελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ. Νοκ άουτ ο γκολκίπερ Σαράνοφ και οι μεσοεπιθετικοί Μπερτόλιο, Πίτι, Επστάιν.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρά επτά σερί νίκες συνδυάζοντας γκολ και θέαμα, αλλά ελπίζει σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για τον τίτλο που λογικά κλειδώνει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Νοκ άουτ οι δεξιοί μπακ Τοροσίδης, Ελαμπντελαουί, ο αριστερός μπακ Κούτρης, ο κεντρικός μέσος Μπουχαλάκης και ο μεσοεπιθετικός Χριστοδουλόπουλος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Για καλύτερη απόδοση αξίζει το γκολ-γκολ !

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Με τη νίκη στο Χαριλάου ο Ατρόμητος κλείδωσε ουσιαστικά την τέταρτη θέση που ήταν και το φετινό ταβάνι. Τώρα για το γόητρο οι κυανόλευκοι του Νταμίρ Κάναντι θα επιδιώξουν τη νίκη στο μίνι Αθηναϊκό ντέρμπι. Εκτός αποστολής ο κεντρικός μέσος Βασιλακάκης.
Ο Παναθηναϊκός πέρασε διαβολοβδομάδα χάνοντας από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια στα χαρτιά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου επιβλήθηκε και νέα αφαίρεση βαθμών. Υπάρχει πλέον ακραίο σενάριο υποβιβασμού. Νοκ άουτ ο στόπερ Μαυρομάτης, ο μεσοεπιθετικός Μπουζούκης και ο στράικερ Άλτμαν.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Χαλαρός πια ο Ατρόμητος. Πιθανό να βγάλει αντίδραση ο πληγωμένος Παναθηναϊκός. Αξίζει το Χ2 !

ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ
Η ΑΕΚ καταλήγει στην τρίτη θέση της κατάταξης και έχει πια την προσοχή στραμμένη στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τη Λαμία. Νοκ άουτ ο στόπερ Τσιγκρίνσκι, ο μεσοεπιθετικός Μπακασέτας και ο στράικερ Λιβάγια.
Η Λάρισα πήρε πόντο από τον ΠΑΟΚ και χρειάζεται κάτι ακόμα για την σωτηρία. Οι Θεσσαλοί ποντάρουν στην χαλαρότητα της ΑΕΚ. Νοκ άουτ ο δεξιός μπακ Μπέρτος, ο κεντρικός αμυντικός Γκοΐκοβιτς, ο κεντρικός μέσος Άντονι και ο δημιουργικός μέσος Μολοσάβλιεβιτς.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Θα το παλέψει η Λάρισα. Καλύτερα γκολ-γκολ !

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Τελικός για την παραμονή στην κατηγορία. Ο ΦΗ χρειάζεται μόνο νίκη για να προσπεράσει τους Αρκάδες και ποντάρει στη δύναμη της έδρας. Νοκ άουτ οι στόπερ Μιχόγεβιτς, Κομεσίδης, ο δεξιός μπακ Δεληγιαννίδης, ο κεντρικός χαφ Σακόρ, ο δημιουργικός μέσος Νέιρα και ο επιθετικός Βουό.
Ο Αστέρας ακόμα δεν έχει διασφαλίσει την παραμονή και χρειάζεται αποτέλεσμα στο Γεντί Κουλέ για να παραμείνει στον αφρό. Τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς έληξαν 0-0. Νοκ άουτ ο κεντρικός αμυντικός Πασαλίδης ο αριστερός μπακ Κυριακόπουλος, ο κεντρικός μέσος Ιγκλέσιας, ο μεσοεπιθετικός Καλτσάς και ο σέντερ φορ Μανιάς.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Σε βγαίνει άκρη με το σημείο. Καλύτερα Under 2.5 γκολ !

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Πανιώνιος κέρδισσς στη Λιβαδειά και διασφάλισε μαθηματικά την παραμονή στην κατηγιρία. Νοκ άουτ ο δεξιός μπακ Κούρντι, ο κεντρικός αμυντικός Μπανανά και ο μεσοεπιθετικός Καμαρά.
Ο ΠΑΣ βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού και καίγεται για την νίκη στη Νέα Σμμύρνη. Ποντάρει στην αδιαφορία των γηπεδούχων. Νοκ άουτ οι κεντρικοί μέσοι Σιόντης, Λίλα και οι επιθετικοί Ξύδας, Γιάκκος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον. Διπλό ! Εναλλακτικά Under 2,5 γκολ !





Βαθμολογία 2023-24