logo as
   [109] ΡΙΝΤ - ΑΜΣΤΕΤΕΝ 1-0  [104] ΖΕΜΠΛΙΝ ΜΙΧΑΛΟΒΤΣΕ - ΝΤΟΥΚΛΑ ΜΠΙΣΤΡΙΤΣΑ Half 0-0  [101] ΑΛ ΧΙΛΑΛ - AΛ ΦΑΤΕΧ 1-1  [103] ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΕΙΦ 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Πάρτι η Ουρουγουάη !
 20/6/2019

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ

Για το Κόπα Αμέρικα και στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής που διεξάγεται στη Βραζιλία η πανίσχυρη Ουρουγουάη αντιμετωπίζει τον σάκο του μποξ, την Ιαπωνία. Από τη μια πλευρά η Σελέστε που δεδομένων των αδυναμιών της Βραζιλίας και της Αργεντινής προκρίνεται ήδη από αρκετούς ως το ρεαλιστικό φαβορί για τον τίτλο. Ομάδα με ποιότητα, δυναμική, πλούσιο ρόστερ και διψασμένη για τον τίτλο στα γήπεδα της χώρας που έχει γράψει ιστορία στο παρελθόν.

Από την άλλη η Ιαπωνία που είναι προσκεκλημένη των διοργανωτών ως δευτεραθλήτρια Ασίας, αλλά σε αντίθεση με το Κατάρ δεν τιμά με την παρουσία της το τουρνουά. Έχει κατέβει με την Κ-21 και έξι μόνο παίκτες που είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν στην ανδρική ομάδα. Για τον λόγο αυτό έγινε φύλλο και φτερό στην πρεμιέρα της με την Χιλή. Το ίδιο εκτιμούμε πως θα συμβεί και σήμερα. Από τις ορέξεις των παικτών της Ουρουγουάης θα εξαρτηθεί η έκταση του σκορ και όπως έδειξαν στο δικό τους ξεκίνημα με το Εκουαδόρ στο οποίο έριξαν τέσσερα γκολ. Πάμε και σήμερα για τα πολλά γκολ στο πλευρό των Ουρουγουανών !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ουρουγουάη-Ιαπωνία 1 και όβερ 2,5 γκολ (1.60) ή 1 και όβερ 3.5 γκολ (2.45)