logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Έτοιμος ο Ολυμπιακός 3-0 τη Νότιγχαμ!
 16/7/2019

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και έδειξε έτοιμος για τα δύο ματς με την Βικτόρια Πλζεν (23 και 30 Ιουλίου) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "ερυθρόλευκοι" στο πρώτο τους παιχνίδι στην Ελλάδα μετά την προετοιμασία στο εξωτερικό και το σοκ του τραυματισμού του Φορτούνη (ο Μαρινάκης του συμπαραστάθηκε με τον καλύτερο τρόπο) έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της νέας σεζόν, η οποία αρχίζει νωρίς, την επόμενη Τρίτη 23 Ιουλίου στο Πλζεν της Τσεχίας. Ο Πέδρο Μάρτινς δεν άλλαξε το αγαπημένο του σύστημα (4-2-3-1) με τους Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλο, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ποντένσε και φουνταριστό τον Γκερέρο. Ο Ολυμπιακός πίεσε με το καλημέρα την άμυνα της Νότιγχαμ και προηγήθηκε με γκολ από τα... αποδυτήρια (στο 3΄) με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μασούρα έπειτα από κόρνερ του Βαλμπουενά. Στο 7΄οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τερμάτά τους με κοντινή προβολή του Γκερέρο που εκμεταλλεύθηκε σύγχηση στην άμυνα της Φόρεστ και την ασταθή απόκρουση του Μούριτς στην κεφαλιά του Σεμέδο. Το 3-0 έγινε και πάλι από κόρνερ και κεφαλιά του Σεμέδο που βρήκε τον Γκερέρο στην μικρή περιοφδή αμαρκάριστο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Το δεύτερο 45λεπτο ήταν τυπική διαδικασία,. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και ο Μάρτινς πέρασε στο παιχνίδι 9 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και τον Καμαρά που επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα (Μάλι). Ο Ολυμπιακός έδειξε σε καλό δρόμο και ικανοποίησε τους οπαδούς του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (84’ Τζολάκης), Ομάρ (72’ Τοροσίδης), Σεμέδο (72’ Μπα), Αβραάμ, Τσιμίκας (78’ Κούτρης), Μπουχαλάκης (46’ Καμαρά), Γκιλιέρμε (81’ Ανδρούτσος), Μασούρας (67’ Μπρούνο), Βαλμπουενά (78’ Ραντζέλοβιτς), Ποντένσε (81’ Ντουρμισάι), Γκερέρο (67’ Ελ Αραμπί)
ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (Σαμπρί Λαμουσί): Μούριτς (46’ Παντιλιμόν), Κας (62’ Ντιρίκουα), Ρόμπινσον (80’ Ριμπέιρο), Γουόραλ (Φιγκεϊρέδο), Ντόσον, Γουάτσον, Γκράμπαν (72’ Γουόκερ), Λόλεϊ (81’ Ρίτσαρντσον), Σίλβα, Αντομά (46’ Αμεόμπι), Όζμπορν (81’ Τζόνσον)