logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Κρίσιμο παιχνίδι!
 5/11/2019

Ντόρτμουντ – Ιντερ
Η Ντόρτμουντ ήταν χειρότερη από την Ιντερ στο μεγαλύτερο διάστημα του μεταξύ τους ματς στη Λομβαρδία, δέχθηκε γκολ και στα δύο ημίχρονα, με συνέπεια να μείνει με άδεια χέρια. Οι τέσσερις βαθμοί, όμως, την κρατούν μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, θα αυξήσει γεωμετρικά τις πιθανότητές της αν πάρει τη νίκη επί της ομάδας του Αντόνιο Κόντε. Για το πρωτάθλημα Γερμανίας νίκησε 3-0 τη Βόλφσμπουργκ εντός, βρίσκεται στη δεύτερη θέση και κυνηγάει την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ.

Δεν αποκλείεται να λείψει ο Ρόις (ε. 2/0, 10/5). Πρόβλημα τραυματισμού και για τον Σμέλτσερ (α. 0/0, 1/0), ήταν άρρωστος, αλλά ίσως προλάβει ο Μπούρκι (τ. 3 συμ., 7συμ.).

Η Ιντερ έπαιξε κατά διαστήματα πειστικό ποδόσφαιρο με την Ντόρτμουντ και από τη στιγμή που σκόραρε και στα δύο ημίχρονα, δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στη δίκαιη νίκη (έχασε και πέναλτι). Πρώτη επιτυχία για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, έπιασε τη γερμανική ομάδα στη δεύτερη θέση και αν αποφύγει την ήττα, μετατρέπεται αυτόματα σε φαβορί για την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας συνεχίζει την... καταδίωξη της πρωτοπόρου Γιούβε, καθώς το Σάββατο νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Μπολόνια με πέναλτι του Λουκάκου στο φινάλε.

Παραμένει εκτός δράσης ο Σάντσες (ε. 1/0, 3/1), αμφίβολοι δίνονται οι Ντ’Αμπρόσιο (α. 2/0, 6/1), Ασαμόα (α. 3/0, 7/0), δεν αποκλείονται επιλεκτικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ
Ιντερ – Ντόρτμουντ 2-0
«Γεμάτη» εμφάνιση από την ιταλική ομάδα, πήρε τη νίκη χάρη στα τέρματα των Μαρτίνες (22') και Καντρέβα (89').

Εκτίμηση: 2-3 Goal