logo as
   [115] ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΕΡΘΚΟΥΕΙΚΣ - ΟΚΛΑΝΤ ΡΟΥΤΣ Final 1-0  [193] ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΡΕΝΤΙ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ Final 3-0  [127] ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ Final 1-1  
 
 
 
 
 
 
 

Η Σταντάρ το ντέρμπι !
 15/12/2019

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Στο Βέλγιο θα διεξαχθεί το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Σαντάρ Λιέγης και την Άντερλεχτ. Η Σταντάρ παίζοντας με εννιά παίκτες πήρε στις καθυστερήσεις τον πόντο κόντρα στην Μουσκρόν και παραμένει στα ψηλά στρώματα της κατάταξης. Οι ερυθρόλευκοι πληρώνουν τις αμυντικές αδυναμίες και έτσι πάει στράφι η καλή επιθετική συγκομιδή. Πολλά τα ματς εντός και εκτός συνόρων, την Πέμπτη έφερε ισοπαλία 2-2 με την Άρσεναλ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Βυθισμένη στη μετριότητα εξακολουθεί να πορεύεται η Άντερλεχτ. Πάνω που δείχνει έτοιμη να ανακάμψει και να τρέξει ένα θετικό σερί, επιβεβαιώνει τις αδυναμίες που συνοδεύουν και την φετινή προσπάθεια επανεκκίνησης της πάλαι ποτέ κραταιάς ομάδας. Ο κόουτς Φράνκ Βερκότερεν πασχίζει να βρει λύσεις, αλλά καλείται να αντιμετωπίσει σειρά απουσιών. Η Σταντάρ είναι καλύτερη ομάδα, παίζει στην έδρα της και θα κερδίσει την ντεφορμέ και ελλιπή Άντερλεχτ. Άσος !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σταντάρ Λιέγης-Άντερλεχτ 1 (1.90)





Βαθμολογία 2023-24