logo as
   [954] ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ 0-1  [952] ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ - ΤΑΓΙΕΡΕΣ 0-2  
 
 
 
 
 
 
 

Ανοιχτή η πρόκριση!
 18/12/2019

Σπουδαία αναμέτρηση στο «Γκούντισον Παρκ» ανάμεσα στην Εβερτον και την Λέστερ για μια θέση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ
Η Έβερτον συνέχισε την ανοδική πορεία με τον Ντάνκαν Φέργκιουσον υπηρεσιακό, καθώς πήρε ισοπαλία 1-1 στο «Όλντ Τράφορντ» για το πρωτάθλημα και δείχνει αναγεννημένη. Ούτως ή άλλως είναι πιο δυνατή εντός με μία ήττα σε πέντε όλων των διοργανώσεων. Δεν έχει περάσει ημιτελικά Λιγκ Καπ από το 2015-16.

Ο Ρισάρλισον έχει σκοράρει σε δύο από τα τελευταία τρία ματς κόντρα στη Λέστερ. Τραυματίες οι μέσοι Γκμπαμίν, Γκόμες, Σναϊντερλέν, οι μπακ Ντιν, Μαρτίνα και ο εξτρέμ Γουόλκοτ, αμφίβολος ο μπακ Σιντιμπέ και οι μέσοι Ντελφ, Σίγκουρντσον.

Η Λέστερ έμεινε στο 1-1 εντός με Νόργουιτς και σταμάτησε το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς όμως είναι δυνατή εκτός, όπου μετρά πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μάλιστα πάντα τουλάχιστον από δύο φορές σε αυτό το διάστημα.

Ο αρχισκόρερ του πρωταθλήματος Βάρντι έχει σκοράρει σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε με Έβερτον σε όλες τις διοργανώσεις. Τις προηγούμενες δύο σεζόν αποκλείστηκε στα προημιτελικά, δεν έχει περάσει ημιτελικά από το 2000, όταν κατέκτησε το τρόπαιο. Eκτός ο μέσος Τζέιμς.

Εκτίμηση: Goal+Over





Βαθμολογία 2023-24