logo as
   [148] ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ - ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ ΑΘΛΕΤΙΚ Final 1-0  [144] ΕΟΥΠΕΝ - ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ Final 1-2  [145] ΓΟΥΟΤΕΡΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ Final 0-2  [149] ΑΘΛΟΟΥΝ ΤΑΟΥΝ - ΚΟΜΠ ΡΑΜΠΛΕΡΣ Final 2-1  [151] ΤΡΙΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ Final 0-2  [157] ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ - ΓΚΑΛΓΟΥΕΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1-1  [146] ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ Final 2-0  [150] ΜΠΡΕΙ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΚΕΡΙ Final 2-0  [154] ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Final 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Μάχη στη Μανάγκουα !
 1/4/2020

ΜΑΝΑΓΚΟΥΑ-ΡΕΑΛ ΕΣΤΕΛΙ

Στην Νικαράγουα και στο πλαίσιο της εμβόλιμης 13ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Μανάγκουα και την Ρεάλ Εστελί. Η Μανάγκουα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε και στο προ ημερών επίσης ντέρμπι με την ποιοτική Ντιριάνγκεν. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι «γαλάζιοι», με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο γύρισαν το ματς, πήραν το τρίποντο και εδραίωσαν την παρουσία τους στην κορυφή της κατάταξης. Τέσσερις σερί νίκες ο πρόσφατος απολογισμός για τους πρωτεουσιάνους που είναι εξαιρετικοί στην επίθεση, αλλά δύσκολα κρατούν καθαρή εστία. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό τους εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ.

Από την άλλη πλευρά η Εστελί κινείται επίσης σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης τον τελευταίο καιρό. Ομάδα με ποιότητα και βλέψεις για να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι κερδίζοντας στον διπλό τελικό την Μανάγκουα. Μόλις δύο πόντοι την χωρίζουν από την Μανάγκουα και σε περίπτωση που κάνει το διπλό στην πρωτεύουσα θα περάσει μόνη στην πρώτη θέση. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες ο απολογισμός για την Ρεάλ Εστελί που εδρεύει στην ομώνυμη πόλη στα βόρεια της χώρας. Μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα, εσχάτως έχει βελτιώσει και τις επιδόσεις της στην αμυντική λειτουργία. Κόντρα στην Μανάγκουα πάντως δύσκολο να μην δεχθεί γκολ, αλλά πιθανό από την άλλη πλευρά να βάλει και αυτή. Αφήνουμε το σημείο και επιλέγουμε το καλοπληρωμένο αμφίσκορο !

ΠΡΟΤΑΣΗ
Μανάγκουα-Ρεάλ Εστελί Γκολ-γκολ (2.00)