logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Τα σημερινά ρεπορτάζ των «4»
 1/4/2020

Όπως είναι λογικό και τα ρεπορτάζ των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό «τρέχουν» με χαμηλή ταχύτητα αφού ο κορονοϊός έχει κόψει σχεδόν τα πάντα.

Από εδώ θα μπορούμε να βλέπουμε κάθε μέρα τι γίνεται σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον στόπερ της Τρουά, Κίκι Κουγιατέ. Ο Μοντέστο φέρεται να δουλεύει την υπόθεση, καθώς για την απόκτηση του, φαίνεται να είναι και αρκετές ομάδες από το Σαμπιονά.

Ο Βαλμπουενά σε συνέντευξη του, υποστήριξε ότι θα πρότεινε στην Μαρσέιγ, τους Τσιμίκα και Καμαρά που θεωρεί ότι έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους και μπορούν να σταθούν σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα.

ΠΑΟΚ
Στον ΠΑΟΚ δεν εφησυχάζουν καθώς θέλουν να είναι σε εγρήγορση σε περίπτωση που υπάρχει επανέναρξη των αγώνων. Κρίσιμη η σημερινή τηλεδιάσκεψη με τις 55 ομοσπονδίες.

Από εκεί και πέρα, ο Μίσιτς θα είναι σίγουρα παίκτης του ΠΑΟΚ και του χρόνου, με την Σπόρτινγκ να παίρνει τα χρήματα που πρέπει, στον σωστό χρόνο.

Ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει για τον νεαρό κίπερ του Ατρόμητου, Μανδά και ίσως υπάρξει κρούση για την απόκτηση του.

ΑΕΚ
Ενδιαφέρον της Ενωσης φαίνεται να υπάρχει για τον 25χρονο διεθνή εξτρέμ, Τάνκοβιτς και ουσιαστικά στην ΑΕΚ περιμένουν και από τον παίκτη να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που αναφέρεται στην εφημερίδα «ώρα των σπορ», η Μπέτις ρώτησε για την περίπτωση απόκτησης του τερματοφύλακα, Μπάρκα και τι αξιώνει η Ενωση για να τον παραχωρήσει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Προχωράει το σχέδιο για τον Παναθηναϊκό του 2020-21 με τους Ρόκα και Δώνη να είναι σε συνεχείς συζητήσεις. Δεδομένα θα γίνουν και πωλήσεις ενώ υπάρχουν και βατοί στόχοι προς απόκτηση του έχει δει ο Έλληνας προπονητής.