logo as
   [156] ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ - ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ Half 0-0  [154] ΤΟΥΛΣΑ - ΙΝΤΙ ΙΛΕΒΕΝ Final 0-0  [153] ΙΤΟΥΑΝΟ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ Final 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Αντετοκούνμπο: Δεν έχω κάνει σουτ...
 4/4/2020

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε μίνι συνέντευξη σε Αμερικανούς δημοσιογράφους και σύμφωνα με την "Milwaukee Journal Sentinel" υποστήριξε ότι κάνει καθημερινά προπόνηση με βάρη και ποδήλατο αλλά από την άλλη πλευρά δεν έχει κάνει ούτε ένα σουτ καθώς η οικία του δεν διαθέτει γήπεδο μπάσκετ ή κάποια μπασκέτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Greek Freak: "Οι περισσότεροι παίκτες του ΝΒΑ έχουν γήπεδο στο σπίτι τους ή κάτι τέτοιο, όμως εγώ δεν έχω πρόσβαση σε μπασκέτα και προσπαθώ να κρατήσω το κορμί μου σε φόρμα με άλλου είδους γυμναστική. Κάνω ποδήλατο και σηκώνω βάρη καθημερινά για να μείνω σε καλή φυσική κατάσταση, χωρίς όμως να παίζω μπάσκετ".

Ο Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ότι ακολουθεί πιστά τις συμβουλές των γυμναστών της ομάδας ενώ τόνισε ότι κάθε μέρα οι Μπακς του στέλνουν φαγητό: "Οι γυμναστές της ομάδας μας έχουν δώσει προγράμματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε στο σπίτι. Επίσης η ομάδας μου στέλνει και φαγητό. Έχουν συνεργασία μια μία εταιρεία που μας προμηθεύει με φαγητό. Αυτό είναι όλο. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι, να κάνουμε τη γυμναστική μας, να φροντίσουμε το σώμα μας και αυτό είναι όλο. Είναι μεγάλο πράγμα να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου αφού κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει συχνά στη διάρκεια της σεζόν. Πάντως στο τέλος της ημέρας ξέρω ότι μας έχει λείψει το μπάσκετ".