logo as
   [127] ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ 1-1  [123] ΝΤΑΛΑΣ - ΜΕΜΦΙΣ 901 Final 1-0  [124] ΑΛΙΑΝΖΑ ΒΑΛΕΝΤΟΥΠΑΡ - ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ Final 0-3  [125] ΑΜΕΛΙΑΝΟ - ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ Final 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Νωρίς για… συμπεράσματα!
 20/5/2020

Με δυο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική στην μεγάλη κατηγορία της Εσθονίας. Και τα δυο παιχνίδια είναι κεκλεισμένων των θυρών.

ΤΑΛΙΝΑ ΚΑΛΕΒ-ΤΡΑΝΣ ΝΑΡΒΑ br> Κεκλεισμένων των θυρών. Σε… εφιάλτη εξελίχθηκε η πρεμιέρα της Ταλίνα Κάλεβ καθώς στην αναμέτρηση του Μαρτίου κόντρα Πάιντε είχε διασυρθεί με 1-8. Στο διάστημα της διακοπής ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με τον κόουτς Ντιμιτρίεβ. Αντικαταστάτης του ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας Νέων, Λίιβο Λέετμα. Πέρυσι απέφυγε οριακά τα μπαράζ υποβιβασμού. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Λάουρ. Με το… αριστερό μπήκε στη νέα σεζόν η Τρανς Νάρβα που στο ματς της πρεμιέρας είχε ηττηθεί με 0-1 από την Νόμε Κάλιου. Ηταν το ντεμπούτο του Τσενκ Οζκάν στον πάγκο της, λίγα 24ωρα αργότερα ωστόσο πήρε την εκδίκηση της και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πέρυσι κατέλαβε την 6η θέση, παρόλα αυτά κατέκτησε το Κύπελλο. Δεν αναφέρθηκαν απουσίες.

Εκτίμηση: Χ

ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ-ΜΑΑΓΚ ΤΑΜΕΚΑbr> Κεκλεισμένων των θυρών. Με τον καλύτερο τρόπο είχε ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου η Φλόρα Ταλίν επικρατώντας με 3-1 της Λέτζιον στην πρεμιέρα. Λίγες ημέρες αργότερα το σύνολο του Γιούργκεν Χεν είχε περάσει με 0-3 της Μάαγκ Ταμέκα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο 20χρονος Ερικ Σόργκα που πέτυχε 45 γκολ πέρυσι πουλήθηκε στην Ουάσινγκτον. Ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα της Μάαγκ Ταμέκα στο νέο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα του είχε επιβληθεί με 2-1 της Βιλγιάντι.. Aκολούθησε ωστόσο στην συνέχεια ο αποκλεισμός με 0-3 στο Κύπελλο από την Φλόρα Ταλίν και η διακοπή. Πέρυσι κατέλαβε την 5η θέση πανηγυρίζοντας 9/14 νίκες εκτός έδρας. Δεν αναφέρθηκαν απουσίες.

Εκτίμηση: Goal+Over





Βαθμολογία 2024