logo as
   [959] ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ Half 2-1  [960] ΟΛΓΟΥΕΙΣ ΡΕΝΤΙ - ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ Half 1-0  
 
 
 
 
 
 
 

«Καίγεται» για βαθμούς η Λειψία
 1/6/2020

Με την αναμέτρηση της Κολωνίας κόντρα στην Λειψία ολοκληρώνεται η 29η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα. Σαφέστατα το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους που θέλουν να διατηρηθούν σε τροχιά τετράδας.

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΛΕΙΨΙΑ
Kεκλεισμένων των θυρών. Μετά από δύο κολλητές ισοπαλίες, η Κολωνία ηττήθηκε εύκολα στο Χοφενχάιμ και βρίσκεται στο δεύτερο μισό της κατάταξης έχοντας ουσιαστικά ξεμείνει από στόχους. Επεσε νωρίς στο καναβάτσο, μένοντας πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο (26’), οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 50’ ενώ έχασε πέναλτι με τον Ουτ (77’). Μετράει έντεκα συνεχόμενα over. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Μπορνό, τραυματίες οι αναπληρωματικοί Σίζχος (στόπερ), Ρίσε και Χάουπτμαν (μέσοι).

Αήττητη εννιά αγωνιστικές, αλλά με μόλις τρεις νίκες είναι η Λειψία μετά και το 2-2 με την Χέρτα, ενώ είχε προηγηθεί το σαρωτικό πέρασμα από το Μάιντζ (0-5). Εχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση εκτός έδρας, με οκτώ διπλά σε 14 εξόδους όπου σημείωσε 35 γκολ! Παράλληλα, βρίσκεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τιμωρημένος ο αρ. μπακ Χάλστενμπεργκ, τραυματίες οι Φόρσμπεργκ (χαφ, 5 γκολ), Πόουλσεν (φορ, 5 γκολ) και Αμπαντού (αν. στόπερ).

Εκτίμηση: 2+Over





Βαθμολογία 2023-24