logo as
   [169] ΣΑΠΟΡΟ - ΣΟΝΑΝ ΜΠΕΛΜΑΡΕ Half 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ στη Σούπερ Λίγκα !
 4/7/2020

Για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ ππυ δίνει μάχη για τη δεύτερη θέση εκδράμει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ
Ο ΟΦΗ πάλεψε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στο φινάλε. Ένας πόντος όλος και όλος ο απολογισμός στον πρώτο γύρο τρων πλέι οφ για την ομάδα του Ηρακλείου που πληρώνει τις αμυντικές αδυναμίες.
Ο ΠΑΟΚ έκανε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε εύκολα στην Τούμπα από την ΑΕΚ. Αποδοκιμάστηκαν Φερέιρα και παίκτες από τον κόσμο έξω από το γήπεδο. Μαίνεται η μάχη για τη δεύτερη θέση. Κανένα περιθώριο για νέα γκέλα, θα πάει για το διπλό στο Γεντί Κουλέ. Καλύτερη επιλογή ωστόσο τα γκολ !

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
Ο Αστέρας είναι βαθμολογικά αδιάφορος, αλλά το γεγονός αυτό δεν εμποδίζει την ομάδα της Τρίπολης να είναι ανταγωνιστική και να πορεύεται αήττητη. Πήρε ισοπαλία στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό που καιγόταν για νίκη, θεωρητικά στοχεύει στην τιμητική πρώτη θέση των πλέι άουτ.
Ο Βόλος χρειάζεται ακόμα έναν πόντο για να σωθεί και μαθηματικά, το πιθανότερο είναι να μην τον χρειαστεί ούτε και αυτόν. Ομάδα έδρας αποδυναμώνεται στις εξόδους της, αλλά παίζει σταθερά επιθετικά. Πληρώνει το γκολ-γκολ !

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Goal
Αστέρας Τρίπολης – Βόλος Goal





Βαθμολογία 2023-24