logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Σκοράρουν και οι δυο!
 9/7/2020

Για την 35η αγωνιστική, η Μπιλμπάο υποδέχεται την Σεβίλλη σε ένα παιχνίδι κρίσιμο και για τις δυο ομάδες. Έχουν το γκολ, οπότε αμφίσκορο είναι βασική επιλογή.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ
Χωρίς θεατές. Καλά στάθηκε η Μπιλμπάο στο ντέρμπι με την Ρεάλ, αλλά δεν κατάφερε να της κάνει την ζημιά. Δεύτερο σερί ματς στο «¨Σαν Μαμές» που επίσης είναι ντέρμπι για την ομάδα του Γκαίθκα Γκαριτάνο. Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία έβγαλε τα 5 τελευταία εντός, εκ των οποίων τα 4 ήταν και under. Η 7η θέση δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα τα δώσει όλα για να κλείσει μια θέση. Αγωνιστικά το δεκάρι ο Ραούλ Γκαρθία συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει, για να γίνει το μοναδικό πρόβλημα.

Μετά το ματς με την Εϊμπάρ (νίκη με 1-0), η Σεβίλλη πηγαίνει στην έδρα της Μπιλμπάο για ένα ακόμα ντέρμπι με βάσκικη ομάδα. Προηγήθηκε η εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Λεγανές βάζοντας τέλος σε 4 σερί ισοπαλίες. Με over έβγαλε τα 5 τελευταία εκτός στο πρωτάθλημα, όπου έμεινε αήττητη με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αγωνιστικά ο καλός στόπερ Κουντέ εξέτισε την ποινή του, με τον Λοπετέγι να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Εκτίμηση
Ομάδες που δημιουργούν φάσεις, με την Μπιλμπάο να εντυπωσιάζει εντός ενώ η Σεβίλλη σε ανοιχτούς χώρους είναι πολύ επικίνδυνη. Λογικά σκοράρουν και οι δυο.





Βαθμολογία 2023-24