logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ " ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ"!
 7/8/2020

Μην χάσετε "ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ", την κορυφαία εφημερίδα για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και με τα πιο ψαγμένα προγνωστικά. Πλήρεις αναλύσεις για τα περισσότερα παιχνίδια του κουπονιού, σούπερ στήλες και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου, το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στην δράση με τέσσερα σπουδαία ματς ενώ ξεκινά και το "Final 8" του Γιουρόπα Λιγκ στα γήπεδα της Γερμανίας.

Το τετραήμερο 7-10 Αυγούστου διαθέσιμοι για στοίχημα είναι 291 αγώνες από όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη. Εκτός από τις δύο διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ έχουμε πρεμιέρα σε Ρωσία, Βέλγιο, Σλοβακία, Βουλγαρία και Βραζιλία ενώ συνεχίζεται η δράση σε Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σκωτία, Ιαπωνία, Κίνα, Ν. Κορέα, Λευκορωσία, Ιρλανδία.

Σε Ρωσία και Πολωνία διεξάγονται οι καθιερωμένοι αγώνες Σούπερ Καπ ενώ τέλος μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μπαράζ της ημιτελικής φάσης για την άνοδο από την Β Ιταλίας στα σαλόνια του Καμπιονάτο.

Τέλος συνεχίζεται στο Ορλάντο το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το ΝΒΑ. Οι Μπακς εξασφάλισαν την πρώτη θέση στην Ανατολή και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους ενόψει των πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο.