logo as
   [103] ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΕΙΦ Final 2-1  [107] ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΧΟΡΝ Half 1-2  [109] ΡΙΝΤ - ΑΜΣΤΕΤΕΝ Half 3-0  [108] ΛΑΦΝΙΤΖ - ΛΕΟΜΠΕΝ Half 0-3  [105] ΙΣΤΡΑ 1961 - ΣΛΑΒΕΝ ΜΠΕΛΟΥΠΟ Half 3-0  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Αρσεναλ από ημίχρονο!
 19/9/2020

Δυο επιλογές από το σημερινό μενού, προερχόμενες από την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και την Φινλανδία.

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε την δεύτερη αγωνιστική, με την Αρσεναλ να φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ σε ντέρμπι του Λονδίνου. Με κεκτημένη ταχύτητα η Αρσεναλ, που μετά την κατάκτηση του κυπέλλου μπήκε νικηφόρα και στο πρωτάθλημα με το 3-0 εκτός επί της Φούλαμ και σίγουρα θέλει ανάλογη συνέχεια. Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-0 εντός από την Νιουκάστλ, το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας δεν είναι καλό από νωρίς, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παρουσία της, στο «Έμιρατς». Άσος από το πρώτο ημίχρονο.

Στην Φινλανδία, η Χέλσινγκφορς υποδέχεται την Μάριεχαμν. Οι γηπεδούχοι δείχνουν βελτιωμένοι το τελευταίο διάστημα και είναι αήττητοι για τρεις αγωνιστικές, θέλοντας να αναρριχηθούν ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Η Μάριεχαμν δεν έχει καμιά σταθερότητα στην απόδοση της, ενώ αμυντικά παρουσιάζει αρκετά κενά. Παιχνίδι που μπορεί να κριθεί σε λεπτομέρειες, αλλά στην παρούσα φάση, η Χέλσινγκφορς δείχνει ένα κλικ καλύτερη. Άσος σε οριακά αποδεκτές τιμές.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αρσεναλ-Γουέστ Χαμ 1/1
Χέλσινγκφορς-Μάριεχαμν 1