logo as
   [239] ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ Final 0-4  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ !
 24/10/2020

Για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ θα διεξαχθούν τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Η Γουέστ Χαμ βρέθηκε πίσω 3-0 στην έδρα της Τότεναμ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο δεκάλεπτο και να μείνει αήττητη τρίτη σερί αγωνιστική, με τέσσερα σερί over 2.5 γκολ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές σε τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές.
Η Σίτι προέρχεται από νίκη επί της Άρσεναλ, ενώ μεσοβδόμαδα παρ' όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Τσάμπιονς Λιγκ εντός από Πόρτο κατάφερε να κερδίσει 3-1. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει πολύ καλή προϊστορία με τη Γουέστ Χαμ, την οποία έχει κερδίσει σε 11 σερί ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ εκτός την κερδίζει σε 6 σερί από το ημίχρονο.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ

ΦΟΥΛΑΜ - ΚΡ. ΠΑΛΑΣ
Η Φούλαμ βρέθηκε κοντά στο τρίποντο στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλά τελικά συμβιβάστηκε με τον πρώτο πόντο της σεζόν, ανεβάζοντας κάπως το ηθικό της. Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ δεν μπορεί να διεκδικήσει σοβαρά την παραμονή αν δεν εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου χάνει από το ημίχρονο σε επτά από τα τελευταία εννέα ματς Πρέμιερ Λιγκ.
Η Πάλας προηγήθηκε με Μπράιτον αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει και έμεινε χωρίς νίκη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και δεύτερο σερί γειτονικό ντέρμπι, ενώ δέχεται γκολ σε τέσσερις σερί αγώνες πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ρόι Χότζον μετρά πέντε ήττες στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς Πρέμιερ Λιγκ.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Φούλαμ-Κρίσταλ Πάλας Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΤΣΕΛΣΙ
Η Γιουνάιτεντ έδωσε απαντήσεις μετά τη συντριβή από Τότεναμ καθώς πέρασε από την έδρα της Νιούκαστλ στο πρωτάθλημα και από αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν μεσοβδόμαδα με 2-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει πληρώσει γκολ – γκολ σε τέσσερα από πέντε ματς όλων των διοργανώσεων.
Η Τσέλσι προηγήθηκε 2-0 και 3-2 απέναντι στη Σαουθάμπτον αλλά κατάφερε να μείνει στην ισοπαλία, τη δεύτερη στις τελευταίες τρεις αήττητες αγωνιστικές. Στα θετικά πάντως τα πρώτα γκολ του νέου επιθετικού Βέρνερ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ μεσοβδόμαδα έμεινε ισόπαλη 0-0 και με τη Σεβίλλη εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός έδρας έχει πληρώσει το over 2.5 σε εννέα συνεχόμενα παιχνίδια.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Η Λίβερπουλ ήταν άτυχη με Έβερτον καθώς έχασε τον παίκτη – κλειδί Φαν Ντάικ και της ακυρώθηκε νικητήριο γκολ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μεσοβδόμαδα κέρδισε 1-0 τον Άγιαξ εκτός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αήττητη σε 60 σερί ματς πρωταθλήματος εντός έδρας με 27 νίκες στα τελευταία 28 εκεί.
Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κινδύνευσε σοβαρά με νέα ήττα από Φούλαμ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τον πρώτο πόντο. Η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ όμως πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά καθώς έχει πετύχει μόνο δύο γκολ. Έχει χάσει έξι από τα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος στην Πρέμιερ Λιγκ
. ΠΡΟΤΑΣΗ
Λίβερπουλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1 ημίχρονο/1 τελικό





Βαθμολογία 2023-24