logo as
   [100] ΜΠΡΙΣΜΠΕΙΝ ΡΟΑΡ - ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Final 3-4  
 
 
 
 
 
 
 

Όλα για όλα η Εθνική Ελλάδος!
 18/11/2020

Μόνο νίκη θέλει η Ελλάδα που υποδέχεται στην Ριζούπολη την Σλοβενία, με στόχο να πάρει την κορυφή του ομίλου και την άνοδο στην κατηγορία στην Λίγκα Εθνών.

ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ
Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της στο Κισινάου, πήρε τη νίκη επί της Μολδαβίας με σκορ 2-0 και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα στο τελικό με την Σλοβενία την προσεχή Τετάρτη στην Ριζούπολη. Η ομάδα του Ολλανδού Τζον Φαν Σιπ βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τους Σλοβένους, συνεπώς μόνο με νίκη θα πάρει την πρώτη θέση και την αυτόματη άνοδο στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λέει ένας από τους άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου και αυτό θα πράξει κατά τα φαινόμενα ο Φαν Σιπ. Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Βλάχοδήμο, Τσιμίκα, Τζαβέλα, Χατζηδιάκο, Μαυρία, Ζέκα, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Μπακασέτα, Λημνιό και Παυλίδη, θέση διεκδικούν και οι Τζόλης, Γιακουμάκης, Χατζηγιοβάνης.

Η Σλοβενία έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι στο εντός έδρας ματς με το Κόσοβο καθώς βρέθηκε να χάνει 0-1 στο 58΄αλλά τελικά πήρε τη νίκη με γκολ του Κούρτιτς στο 63 και με γκολ-πέναλτι του Ίλισιτς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πλέον στον τελικό με την Ελλάδα χρειάζεται μια ισοπαλία για να πάρει την πρώτη θέση ενώ με ήττα θα μείνει στην δεύτερη θέση.

Ο Ματίας Κεκ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα αλλά ήταν έξαλλος για την κακή εμφάνιση των παικτών του στο ματς με το Κόσοβο και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσει τα πλάνα του για την βασική ενδεκάδα. Τραυματίστηκε ο αμυντικός Στάνκοβιτς. Ο μέσος-αρχηγός Τζόσιπ Ίλισιτς της Αταλάντα είναι ο παίκτης βαρόμετρο για όλη την απόδοση της Σλοβενίας.

Εκτίμηση: Η Ελλάδα θέλει μόνο νίκη για την κορυφή του ομίλου, η Σλοβενία βολεύεται και με ισοπαλία. Καμιά από τις δυο πλευρές δεν θα ρισκάρει από νωρίς. Το under έχει βάση ενώ στα ειδικά στοιχήματα, μπορούμε να κυνηγήσουμε και την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.