logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: Γουλβς και Μπιλμπάο!
 23/11/2020

Λίβερπουλ και Λιλ έπραξαν το καθήκον τους και ελπίζω σε κάτι ανάλογο και σήμερα με τον άσσο της Γουλβς στην Πρέμιερ Λιγκ και τον άσσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Α Ισπανίας.

Ανώτερη η Γουλβς!
H Γουλβς υποδέχεται την Σαουθάμπτον στο Μολινό στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «Λύκοι» ηττήθηκαν 1-0 από την Λέστερ στο τελευταίο τους ματς αλλά προηγουμένως είχαν τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Σαουθάμπτον ξεκίνησε με δύο ήττες αλλά έκτοτε έχει κάνει εντυπωσιακά «ντεμαράζ» με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Παρόλα αυτά η Γουλβς είναι πιο ποιοτική ομάδα, έχει εξαιρετικούς παίκτες και σύμφωνα με την παράδοση έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της με την Σαουθάμπτον, εντός και εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, από τις 15 Νοεμβρίου 2008 και μετά. Η Γουλβς με Ραούλ Χιμένεζ, Ποντένσε, Νέβες και Νέτο θα βρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη!

Με παράδοση η Μπιλμπάο!
Η Μπιλμπάο παρουσιάζει δύο πρόσωπα μέχρι στιγμής και αδυνατεί να βρει την συνταγή της επιτυχίας ενώ έχει μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Πριν την διακοπή είχε τρεις ήττες και μία νίκη σε τέσσερα ματς. Η ομάδα του Γκαϊθκα Γκαριτάνο μετρά έξι σερί εντός έδρας νίκες επί της Μπέτις από τις 26/09/14 και μετά. Η Μπέτις από την άλλη πλευρά προέρχεται από την πιο βαριά φετινή της ήττα από την Μπαρτσελόνα ενώ γενικότερα αρέσκεται σε Over σκορ (5). Στα 7 τελευταία ματς έχει 2 νίκες και 5 ήττες και μακριά από την Ανδαλουσία χάνει πολύ από την δυναμική της (3 ήττες σε 4 ματς). Έχει την 2η χειρότερη άμυνα και δεν έχει σημειώσει ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Γουλβς – Σαουθάμπτον 1
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπέτις 1