logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Με Μαν. Γιουν. και ΠΑΟ
 29/11/2020

Δυο επιλογές και σήμερα, με το παρολί να το συνθέτουν τα μεγάλα και βαριά ονόματα, όπως η Μαν. Γιουν και ο Παναθηναϊκός.

Από την Πρέμιερ Λιγκ, θα σταθώ στην αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με την Μάντσεστερ Γιουν. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα και αποδεικνύουν ότι θα βάλουν δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Στην παρούσα φάση όμως, η Γιουνάϊτεντ δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς, μετράει δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα ενώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε άνετα της Μπασακσεχίρ με 4-1 εντός. Ποιοτικά οι «κόκκινοι διάβολοι» υπερέχουν σε όλους τους τομείς και θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις θέσεις που οδηγούν στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. οριακά αποδεκτές οι τιμές του διπλού.

Στην Σούπερ Λιγκ Ελλάδος θα πάω με τον άσο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό από το πρώτο κιόλας ημίχρονο (ανεβάζοντας την χαμηλή απόδοση). Οι «πράσινοι» έκαναν ένα καλό δεύτερο 45λεπτο με τον Ολυμπιακό, μπορεί να μην σκόραραν αλλά έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες για να βελτιώσουν άμεσα την βαθμολογική τους θέση με ένα καλό σερί. Ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο, από την στιγμή που δύσκολα μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουν. 2
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 1/1