logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Γκολ στη Σούπερ Λίγκα !
 17/1/2021

Με πέντε ματς ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Παιχνίδια με φαβορί, όπου αναμένουμε γκολ και θέαμα !

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Ολυμπιακός πήγε για δύο αποτελέσματα στην Τούμπα και πήρε το μίνιμουμ της ισοπαλίας. Θα μπορούσε και κάτι παραπάνω αν σκόραρε αυτός πρώτος στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε και να ηττηθεί δεχόμενος πίεση μετά το γκολ του ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, κράτησε την διαφορά των δέκα πόντων από τον βασικό διεκδικητή του τίτλου, πορεύεται αήττητος και άνετος στο ρετιρέ.
Ο ΠΑΣ επέστρεψε με ενθουσιασμό στην πρώτη κατηγορία, αλλά σταδιακά η ορμητικότητά του καταλάγιασε. Χωρίς νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, μόνο μία νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια και το όνειρο της συμμετοχής στα πλέι οφ απομακρύνεται. Πρόκειται ωστόσο για νεοφώτιστη ομάδα, ακόμα και μια ανταγωνιστική πορεία στην πρώτη δεκάδα θα είναι καλοδεχούμενη. Ψίχουλα δίνει ο άσος., καλύτερη επιλογή τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα Γκολ-γκολ (2.45)

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ
Ο ΟΦΗ στοχεύει στην εξάδα αλλά σε αυτήν την κατεύθυνση κάνει μόνο τα στοιχειώδη. Κόντρα σε αντιπάλους στα κυβικά του παίρνει θετικά αποτελέσματα, αλλά με τις ομάδες στο πάνω μισό της κατάταξης δεν έχει καταγράψει ακόμα νίκες που θα του δώσουν ώθηση για την υπέρβαση. Στο Γςντί Κουλέ δυσκολεύεται με μόνο δύο νίκες σε οκτώ εντός έδρας ματς, Σε No Goal έχουν εξελιχθεί τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα κόντρα στον Ολυμπιακό για να πάρει την νίκη που θα του έδινε ρεαλιστικές ελπίδες να διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά έμεινε στην ισοπαλία. Πίεσε για το 2-0 δεν του βγήκε, πλήρωσε για πολλοστή φορά τις αμυντικές του αδυναμίες. Σε γκολ-γκολ έχουν εξελιχθεί τα πέντε πιο πρόσφατα ματς του «δικεφάλου του βορρά». Μόνο ένας πόντος κέρδος στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους. Και εδώ τη λύση θα δώσουν τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ Γκολ-γκολ (2.10)

ΒΟΛΟΣ-ΛΑΜΙΑ
Ο Βόλος έχασε δύο ματς μέσα σε τρεις ημέρες στην Θεσσαλονίκη κόντρα σε Άρη και ΠΑΟΚ και βγήκε από την πρώτη εξάδα της κατάταξης. Εξαρχής δεν είχαν βάλει τόσο ψηλά τον πήχη οι Θεσσαλοί, αλλά τους κράτησε τα αρχικό εκρηκτικό ξεκίνημα στη σεζόν. Τώρα υποχωρούν στα κυβικά τους οι κυανέρυθροι που μετρούν μόνο μία νίκη στα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια.
Η Λαμία πληρώνει τώρα το γεγονός πως έμεινε εκτός δράσης εξαιτίας κορονοϊού τον Δεκέμβριο. Όλα τα παιχνίδια μαζεμένα θα τα δώσει η ομάδα από την Φθιώτιδα, που το βράδι της Δευτέρας υποδέχθηκε την ΑΕΚ (0-1), την Πέμπτη αγωνίστηκε στο Περστέρι (0-1) και τώρα στον Βόλο. Δεν υπάρχουν και περιθώρια χαλάρωσης για μια ομάδα που καίγεται για την παραμονή στην κατηγορία. Όπου Βόλος και… γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Βόλος-Λαμία Γκολ-γκολ (2.10)

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που καλείται να φέρει σε πέρας ο Άρης τον Ιανουάριο συνεχίζεται, καθώς αμέσως μετά την αποστολή στα Γιάννινα (0-0), υποδέχθηκε την Πέμπτη την ΑΕΚ (0-1) και τώρα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό σε μια ακόμα απαιτητική αναμέτρηση. Οι Θεσσαλονικείς πορεύονται με όπλο την αξιόπιστη αμυντική λειτουργία, καθώς δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο Χαριλάου.
Ο Παναθηναϊκός με σημαντικές απουσίες βασικών στελεχών φρόντισε να πάρει απλά την νίκη στις θεωρητικά βατές αναμετρήσεις κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λάρισα. Δεν έθελξαν οι πράσινοι στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά ήταν αξιόπιστοι στα μετόπισθεν και τώρα πάνε για το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο. Αμφίρροπη αναμέτρηση, μας αρέσουν τα κόρνερ του Παναθηναϊκού !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρης-Παναθηναϊκός Να κερδίσει ο Παναθηναϊκός πάνω από 3,5 κόρνερ (1.90) ή πάνω από 4,5 κόρνερ (2.85)

ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Και για την ΑΕΚ το πρόγραμμα είναι εξοντωτικό αυτό το διάστημα. Αργά την Δευτέρα αγωνίστηκε στην Λαμία (1-0), την Πέμπτη εξέδραμε στην Θεσσαλονίκη κερδίζοντας και εκεί με 1-0 τον Άρη και τώρα υποδέχεται τον Ατρόμητο. Και όλα αυτά ενώ έχει να καλύψει απόσταση βουνό σε σχέση με την διεκδίκηση του τίτλου που ήταν ο στόχος στο ξεκίνημα της περιόδου. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο του «δικεφάλου». Επτά στα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.
Στο γκρουπ των ομάδων με πολλά μαζεμένα παιχνίδια ενεπλάκη ο Ατρόμητος. Πιο πρόσφατο εξ’ αυτών την Πέμπτη κόντρα στην Λαμία (2-1), ενώ τώρα δοκιμάζεται με αντίπαλο την ΑΕΚ. Παραμένει το πρόβλημα στην δημιουργία και το σκοράρισμα για τους κυανόλευκους, που κινούνται ένα επίπεδο πιο κάτω σε σχέση με τις αρχικές προσδοκίες. Ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι επιμένει πως είναι θέμα χρόνου και ψυχολογίας για να τρέξουν οι κυανόλευκοι θετικό σερί. Σκοράρουν αμφότεροι !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ-Ατρόμητος Γκολ-γκολ (2.25)





Βαθμολογία 2023-24