logo as
   [124] ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΛΕΣΤΕΡ Half 0-0  
 
 
 
 
 
 
 

Η ώρα του κυπέλλου!
 20/1/2021

Με πέντε ματς ανοίγει σήμερα η αυλαία του πρώτου γύρου στο κύπελλο Ελλάδας. Θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες, καθώς θα ακολουθήσουν σε δύο εβδομάδες οι ρεβάνς, Υπάρχουν φαβορί, αλλά και εναλλακτικά σημεία για να πάμε ταμείο !

ΒΟΛΟΣ-ΟΦΗ
Στον Βόλο απολαμβάνουν την φετινή πορεία μακριά από άγχη. Στο πρωτάθλημα βρέθηκε για καιρό στη ζώνη των πλέι οφ, εσχάτως κατέπεσε από την εξάδα, αλλά ουδείς θα ζητήσει ευθύνες από τους κυανέρυθρους αν δεν τα καταφέρουν. Άκρως επιθετικογενής ομάδα, σκοράρει αλλά και δέχεται γκολ με άνεση.
Ο ΟΦΗ επιζητά την υπέρβαση και τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα, αλλά με μία μόνο νίκη σε πέντε ματς λογικό είναι να μένει πίσω σε σχέση με την εξάδα. Οι Κρητικοί θέλουν να διασκεδάσουν τις μέχρι τώρα αρνητικές εντυπώσεις στην σεζόν, ενδιαφέρονται απόλυτα για τον θεσμό του κυπέλλου. Προβληματική η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Ηρακλείου στη φετινή περίοδο. Πιθανά τα γκολ στο Πανθεσσαλικό !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Βόλος-ΟΦΗ Γκολ-γκολ

ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Άρης πορεύεται ασθμαίνοντας το τελευταίο διάστημα. Μόνο ένας πόντος στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα. Στα τρία αυτά μάτς μάλιστα δεν κατάφερε να βάλει ούτε ένα γκολ.
Ο Αστέρας πήρε δυο μαζεμένες νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Απόλλωνα και Παναιτωλικό και μονομιάς μπήκε στην ζώνη των πλέι οφ που αποτελεί τον βασικό στόχο στη φετινή περίοδο. Το πρόβλημα για τον Μίλαν Ράσταβατς είναι πως οι κυανοκίτρινοι δεν αξιοποιούν τις ευκαιρίες που δημιουργούν σε κάθε ματς. Χαμηλό σκορ στο Χαριλάου !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρυς-Αστέρας Τρίπολης Under 2,5 γκολ

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ
Στον ΠΑΟΚ έχουν μείνει από πολύ νωρίς πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλήματος. Ξέρουν πως διαφορά δέκα βαθμών δεν καλύπτεται εύκολα από τον Ολυμπιακό, το κύπελλο αποτελεί εκ των πραγμάτων ρεαλιστική διέξοδος για μια επιτυχία στη φετινή περίοδο.
Η Λάρισα διάγει την χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών. Κάκιστη η πορεία στο πρωτάθλημα, όπου ήδη έχει αλλάξει προπονητή, αλλά και πάλι αδυνατεί να βρει τα πατήματά της. Μείζον το πρόβλημα στη δημιουργία και το σκοράρισμα όπου η ΑΕΛ βάζει γκολ με το σταγονόμετρο. Θα πιέσει ο ΠΑΟΚ και θα πάρει πολλά κόρνερ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ πάνω από 5,5 ή πάνω από 6,5 κόρνερ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Παναιτωλικός έχει εμπλακεί και φέτος σε μάχη για την παραμονή στην κατηγορία που πέρσι διασφάλισε στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Το κύπελλο στην παρούσα φάση αποτελεί πολυτέλεια για την ομάδα από το Αγρίνιο, πόσω μάλλον όταν δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης κόντρα στον Ολυμπιακό.
Θεωρείται αυτονόητο και εκ των ων ουκ άνευ προοπτική για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση του νταμπλ σε κάθε αγωνιστική. Στο πρωτάθλημα έχει βάλει γερά θεμέλια, παίρνοντας αποστάσεις ασφαλείας από τους διώκτες του. Στο κύπελλο θέλει να φθάσει ως το τέρμα κάνοντας παράλληλα και συντήρηση δυνάμεων. Ψίχουλα δίνει το διπλό, πάμε καλύτερα με τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναιτωλικίς-Ολυμπιακός Γκολ-γκολ

ΑΕΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Η ΑΕΚ βρήκε την ηρεμία της με τον Μανόλο Χιμένεθ και κόντρα στον Ατρόμητο πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη, που την έφερε στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Με σούπερ ψυχολογία θέλει να προχωρήσει παράλληλα και στο κύπελλο, όπως κάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια.
Ο Απόλλων πήρε ακόμα ένα κομβικής σημασίας ματς στη Λάρισα και από νωρίς στη σεζόν μοιάζει να έχει διασφαλίσει τον βασικό στόχο της άνετης παραμονής στην κατηγορία. Οι πιο αισιόδοξοι στις τάξεις της «ελαφράς ταξιαρχίας» κάνουν λόγο και για πλέι οφ, η ψυχολογία βρίσκεται στο ζενίθ, Για καλύτερη απόδοση επιλέγουμε και εδώ τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης Γκολ-γκολ





Βαθμολογία 2023-24