logo as
   [961] ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 3-1  
 
 
 
 
 
 
 

Ντεμπούτο Φέστα στη Λάρισα!
 23/1/2021

Με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Στον πάγκο της Λάρισας επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια ο Ιταλός Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος θα ντεμπουτάρει στην Τρίπολη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ
Ο Αστέρας αξιοποίησε το ευνοϊκό πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών, πήρε δύο μαζεμένες νίκες και μπήκε στην εξάδα της κατάταξης που αποτελεί και τον βασικό στόχο της φετινής περιόδου. Οι Αρκάδες έχουν στοχεύσει την συνάντηση με την ΑΕΛ ως ευκαιρία για τρίτη συνεχόμενη νίκη, που θα εδραιώσει την θέση τους στη ζώνη των πλέι οφ. Μεσοβδόμαδα πάντως λύγισε στο Χαριλάου για το κύπελλο χάνοντας 2-0 από τον Άρη. No Goal τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες ης διοργανώσεις.
Η Λάρισα δεν λέει να βρει τα πατήματά της και διαρκώς υποχωρεί στην κατάταξη. Οι Θεσσαλοί συμπλήρωσαν δέκα παιχνίδια δίχως νίκη, ενώ μετρούν μόνο δύο κερδισμένους πόντους στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια, βρίσκονται στην προτελευταία θέση στην κατάταξη και απειλούνται άμεσα να τους περάσει και η ουραγός Λαμία. Οι βυσσινί σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Μεσοβδόμαδα συνετρίβησαν 5-0 από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο, με συνέπεια να απολυθεί ο προπονητής Γιάννης Τάτσης και στην θέση του επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια ο Ιταλός Τζιανλούκα Φέστα. Θα τα δώσει όλα για θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΛ
ΠΡΟΤΑΣΗ
Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα Χ2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΡΗΣ
Ο Απόλλωνας επιβεβαίωσε το γεγονός πως αποδίδει πολύ καλύτερα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, παρά στη Ριζούπολή, κερδίζοντας στην Λάρισα. Τέσσερα συνεχόμενα «διπλά» στο ενεργητικό της «ελαφράς ταξιαρχίας», όμως μετρά τρεις σερί ήττες και έξι συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη στη Ριζούπολη ! Μεσοβδόμαδα με εναλλακτικό σχήμα ηττήθηκε για το κύπελλο στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ (2-0). Κόντρα στον Άρη, ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικό Λισγάρα, στον μεσοεπιθετικό Σλίβκα και στον επιθετικό Ιωαννίδη που εκτίουν ποινή.
Ο Άρης παρουσιάζει σημάδια κάμψης το τελευταίο διάστημα, έχοντας ξεμείνει από δυνάμεις, απόρροια και της έλλειψης βάθους στο ρόστερ. Στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος μετρά μόνο έναν πόντο, ενώ δεν έχει σκοράρει ούτε ένα γκολ σε αυτά τα ματς. Μεσοβδόμαδα πήρε νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης που δίνει κυρίως ψυχολογία στους κίτρινους για τη συνέχεια της περιόδου. Εκτός έδρας με λιγότερο άγχος τα καταφέρνουν καλύτερα οι κίτρινοι. Η άμυνα αποτελεί σταθερά το θετικό σημείο αναφοράς των Θεσσαλονικέων. Πληρώνει η ισοπαλία !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Απόλλων Σμύρνης-Άρης Χ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ
Ο Παναθηναϊκός διάγει την καλύτερη περίοδο στη φετινή σεζόν, καθώς μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατο το διπλό στο Χαριλάου. Έξοχη η τακτική προσέγγιση που επιχειρείται από τον Λάζλο Μπόλονι στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, όπως αποτυπώνεται στο γεγονός πως κράτησε καθαρή εστία για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Στόχος παραμένει η πρώτη τετράδα της κατάταξης και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός μέσος Κουρμπέλης που θα μείνει έναν επιπλέον μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ο ΟΦΗ διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος από τη στιγμή που μετρά μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς και απομακρύνεται από τον στόχο της συμμετοχής στα πλέι οφ. Μεσοβδόμαδα υπέστη μία ακόμα οδυνηρή ήττα από τον Βόλο στο κύπελλο με 3-0, δυσκολεύει η προσπάθεια πρόκρισης στην προημιτελική φάση. Ο προπονητής Γιώργος Σίμος, βάζει ασπίδα στους παίκτες αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη για την αποτυχία. Εκτός των μακροχρόνιων απόντων δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Βούρος που εκτίει ποινή. Επιλέγουμε τα γκολ στην Λεωφόρο !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ Goal





Βαθμολογία 2023-24