logo as
   [211] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ 0-1  [210] ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ - ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ 1-3  
 
 
 
 
 
 
 

Η μάχη των «δικεφάλων»!
 24/1/2021

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση των δικεφάλων στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ατρόμητος δίνει την μάχη για να μπει στη ζώνη των πλέι οφ. Η ομάδα του Περιστερίου ήγε να τρέξει ένα θετικό σερί αλλά σταμάτησε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Το ζητούμενο για τους κυανόλευκους είναι να ανταπεξέλθουν στα πολλά μαζεμένα ματς, καθώς την Πέμπτη αγωνίζονταν στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ για το κύπελλο (2-2). Ομάδα που βάζει, αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.
Μια χαρά διαχειρίζεται ο Ολυμπιακός τις συνεχόμενες υποχρεώσεις του. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανοίγει το ρόστερ προκειμένου αν έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκους παίκτες στη σειρά αγώνων που δίνουν οι ερυθρόλευκοι. Κόντρα στον ΠΑΣ δυσκολεύτηκαν πολύ οι ερυθρόλευκοι, μεσοβδόμαδα με αναπληρωματική ενδεκάδα πέρασε εύκολα από το Αγρίνιο για το κύπελλο και πάλι αναμένονται αλλαγές, αφού ακολουθεί το κομβικό εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Ψίχουλα δίνει το διπλό. Καλύτερη επιλογή τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Ατρόμητος-Ολυμπιακός Γκολ-γκολ (1.90)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΒΟΛΟΣ
Ο ΠΑΣ δεν μπορεί να βρει τα πατήματά του και δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δίχως νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα της Ηπείρου που και κόντρα στον Ολυμπιακό το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει με τον βαθμό στη βάση του. Πολύ βαρύ το πρόγραμμα, αφού το βράδι της Πέμπτης υποδεχόταν τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας (2-2).
Ο Βόλος εξακολουθεί να πορεύεται επιτυχώς τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα αν και έχει κατεβάσει κατά πολύ τους τόνους σε σχέση με το εκρηκτικό ξεκίνημα παραμένει στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης. Ο στόχος να είναι ανταγωνιστικός και με επιθετικό ποδόσφαιρο επιτυγχάνεται. Μεσοβδόμαδα στο κύπελλο πήρε σπουδαία νίκη 2-0 επί του ΟΦΗ, ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στους προημιτελικούς. Πολλά τα γκολ-γκολ των Θεσσαλών. Ακόμα ένα αναμένεται σήμερα !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος Γκολ-γκολ (2.10)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ
Ο Παναιτωλικός επιδίωκε να πάρει αποτέλεσμα στην αποστολή στην Τρίπολη, αλλά υπέκυψε κόντρα σε ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο. Τρεις συνεχόμενες ήττες για την ομάδα από το Αγρίνιο που υποχωρεί διαρκώς στην κατάταξη. Μεσοβδόμαδα με εναλλακτικό σχήμα ηττήθηκε και από τον Ολυμπιακό για το κύπελλο (0-3), καθώς όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση με την Λαμία που αποτελεί μονόδρομο για τους κυανοκίτρινους.
Η Λαμία πασχίζει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση στην κατάταξη και στο πλαίσιο αυτό δίνει την μάχη της σε κάθε ματς. Στον Βόλο ανταμείφθηκε με την ισοπαλία και έναν πόντο που μπορεί αν κάνει την διαφορά σε σχέση με την ψυχολογία που θα συνεχίσουν οι κυανόλευκοι και κυρίως για την αποστολή στο Αγρίνιο. Βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας της Φθιώτιδας που ακόμα της λείπει η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Θα πέσουν κορμιά στο Αγρίνιο. Πληρώνει η ισοπαλία !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Παναιτωλικός-Λαμία Χ (3.00)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο πολύ καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας πρώτα στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ και ακολούθως την Λάρισα μεσοβδόμαδα για το κύπελλο. Συντελεστής τερμάτων 8-0 σε αυτό το πακέτο αγώνων που λειτουργούν ως ιδανική προθέρμανση για τα απαιτητικά ματς που ακολουθούν, με την ΑΕΚ στην Τούμπα και τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο. Οι Θεσσαλονικείς βάζουν και δέχονται τέρματα με άνεση. Στην Τούμπα πολύ πιο αποτελεσματικός ο ΠΆΟΚ, μετρά μόνο νίκες και μία ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.
Η ΑΕΚ βρήκε για τα καλά αγωνιστικό ρυθμό, με τον Μανόλο Χιμένεθ να πιστώνεται τον τόλο του αναμορφωτή των κιτρινόμαυρων. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν και δεύτερη θέση στην κατάταξη, την οποία καλείται να υπερασπιστεί στην Τούμπα. Η άμυνα αποτελείτο όπλο ου Ισπανού κόουτς, μόνο ένα γκολ παθητικό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Το θετικό για τον Ισπανό κόουτς είναι πως υπολογίζει σε όλους τους βασικούς παίκτες για το ντέρμπι των «δικεφάλων». Θα πιέσουν αμφότεροι για την νίκη. Καλύτερα τα γκολ !
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Γκολ-γκολ (1.90)





Βαθμολογία 2023-24