logo as
   [117] ΜΠΟΤΑΦΟΝΓΚΟ SP - ΜΙΡΑΣΟΛ Half 0-0  [120] ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ Half 0-0  [119] ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ - ΚΛΑΜΠ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ Half 1-0  [121] ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ Half 1-2  [118] ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ Half 0-2  [113] ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΡΙΒΕΡΧΑΟΥΝΤΣ - ΤΟΥΛΣΑ 0-1  
 
 
 
 
 
 
 

Σ. Διακουμόπουλος: Γκολ στην Κύπρο!
 24/1/2021

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
Η Νέα Σαλαμίνα βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση υποχρεώθηκε σε ήττα κόντρα σε ποιοτικά ανώτερο αντίπαλο. Και πάλι το πάλεψε η ομάδα από την Αμμόχωστο που θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο φινάλε. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία, μπροστά τα πηγαίνει μια χαρά εσχάτως. Σταθερά αξιόπιστη στην έδρα της όπου θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη.
Ο Απόλλων Λεμεσού δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο θα περίμενε κόντρα στον ντεφορμέ Ολυμπιακό Λευκωσίας, αλλά και πάλι η δουλειά έγινε, χάρη στην επιθετική λειτουργία. Όσα γκολ χρειάζονται τα βάζουν οι κυανόλευκοι προκειμένου να παίρνουν τα αποτελέσματα που τους κρατούν σταθερά στην πρώτη θέση. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα που παραμένει ευάλωτη. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ για τον Απόλλωνα. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και σήμερα !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Νέα Σαλαμίνα-Απόλλων Λεμεσού Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)





Βαθμολογία 2023-24