logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ντέρμπι στο Μάντσεστερ
 7/3/2021

Τέσσερις αναμετρήσεις για την Πρέμιερ, με το μεγάλο τοπικό ντέρμπι στο Μάντσεστερ, ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.
Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, με τεράστια αντιπαλότητα. Δυσκολεύτηκε απέναλτι στην Γουλβς, αλλά με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Σίτι επικράτησε με 4-1 εντός και έφτασε πλέον τις 15 σερί νίκες στο πρωτάθλημα (και 21 σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει). «Δεν παρατήσαμε το ματς και αυτό φάνηκε», τα λόγια του ικανοποιημένου, Γουαρδιόλα με τους «σίτιζενς» να είναι σε τρομερή κατάσταση. Στα αγωνιστικά, υπάρχει ουσιαστικά πλήρης αποστολή καθώς όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή.

Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, αποσπώντας λευκή ισοπαλία εκτός από την Κρίσταλ Πάλας. «Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας στην τελική προσπάθεια», τα λόγια του Νορβηγού τεχνικού, Όναρ Γκούναρ Σόλσκιερ, με την Μαν. Γιουν., να μετράει τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε πρόσφατα ματς και ο τίτλος να κάνει πλέον… φτερά. Αγωνιστικά, λογικά επιστρέφουν οι Καβάνι (φορ), Μακ Τομινέι (μέσος) που αποθεραπεύτηκαν. Πάντα εκτός ο πολύτιμος Πογκμπά (μέσος) που είναι τραυματίας.

Εκτίμηση: Αυτήν την στιγμή, η Μαν. Σίτι δείχνει να μην έχει αντίπαλο. Σίγουρα η Γιουνάϊτεντ μπορεί να της βάλει δύσκολα αλλά ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Χαμηλά πάντως το σημείο, καλύτερα να ρισκάρουμε σε συνδυασμό με το Over.





Βαθμολογία 2023-24