logo as
   [360] CRB - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ Final 2-0  [361] ΓΚΟΙΑΣ - ΙΤΟΥΑΝΟ Final 2-0  
 
 
 
 
 
 
 

Αμφίρροπη μάχη στο «Γκρέιβεν Κότατζ»!
 9/4/2021

Με το παιχνίδι Φούλαμ – Γουλβς στο «Γκρέιβεν Κότατζ» ανοίγει η αυλαία της 31ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Δύσκολη η πρόβλεψη καθώς οι δύο ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες και η ισοπαλία έχει προβάδισμα.

Φούλαμ – Γουλβς
Η Φούλαμ προηγήθηκε στο Βίλλα Παρκ της Άστον Βίλλα αλλά στα τελευταία 15 λεπτά κατάρρευσε και δέχθηκε τρία γκολ. Απογοητευμένος ο τεχνικός, Σκοτ Πάρκερ από την εικόνα αυτή και φανερά εκνευρισμένος, τα έψαλε στους παίκτες του. Τρεις σερί ήττες για τους «κότατζερς» που παραμένουν σε μεγάλες περιπέτειες αναφορικά με την διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία. Αγωνιστικά, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών αλλά σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Άστον Βίλλα – Φούλαμ 3-1
Τρεζεγκέ 78, 81, Γουάτκινς 87- Μίτροβιτς 61΄

Μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά η Γουλβς ηττήθηκε με 2-3 εντός από την Γουέστ Χαμ, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Πέντε ματς χωρίς νίκη για την ομάδα του Νούνο, που τόνισε: «Πρέπει να ξεκινάει καλύτερα τα παιχνίδια. Βρισκόμαστε να κυνηγάμε το σκορ και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα». Η σεζόν δεν εξελίσσεται καλά. Στα αγωνιστικά, αμφίβολοι οι Μουτίνιο (μεσοεπιθετικός), Μαρσάλ (μπακ) που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, ενώ χάνει την σεζόν ο πολύτιμος Χιμένεθ (φορ).

Γουλβς – Γουέστ Χαμ 2-3
Ντεντόνκερ 44, Φάμπιο Σίλβα 68- Λίνγκαρντ 6, Φόρναλς 14, Μπόουεν 38΄

ΠΡΟΤΑΣΗ
Φούλαμ – Γουλβς Χ





Βαθμολογία 2023-24