logo as
   [124] ΑΛΙΑΝΖΑ ΒΑΛΕΝΤΟΥΠΑΡ - ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ 0-2  [117] ΜΠΟΤΑΦΟΝΓΚΟ SP - ΜΙΡΑΣΟΛ 0-1  [121] ΓΙΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΙ ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ 1-5  [118] ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 2-2  
 
 
 
 
 
 
 

Α. Λαϊάκης: Ευρωπαϊκές επιλογές
 14/4/2021

Δυο επιλογές για το σημερινό παρολί, που προέρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και το Γιουρόπα Λιγκ, αύριο.

Από το Τσάμπιονς Λιγκ θα σταθώ στον επαναληπτικό του «Ανφιλντ» ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Σίγουρα το 3-1 των «μερένγκες» στο πρώτο ματς δίνουν σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Ζιντάν, αλλά η Λίβερπουλ έχει αποδείξει ότι δεν παρατάει τίποτα. Συνηθίζει να μπαίνει δυνατά στα ματς και επιδιώξει ένα γκολ στην αρχή για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Η Ρεάλ αν δεν κρατήσει μπάλα, θα δεχτεί μεγάλη πίεση και το γεγονός να σκοράρουν οι «κόκκινοι» από ένα γκολ τουλάχιστον σε κάθε ημίχρονο είναι μια καλή περίπτωση για ειδικό στοίχημα.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Ρόμα φιλοξενεί τον Αγιαξ με τους Ρωμαίους να έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά το διπλό με 1-2 στο Αμστερνταμ. Πάντως πρόκειται για δυο ομάδες που δεν έχουν σταθερότητα στην απόδοση τους ενώ και αμυντικά παρουσιάζουν πολλά κενά. Το παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό, ειδικά αν πάρει μπάλα ο Αγιαξ και είναι πιθανό να δούμε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ. Επιλογή λοιπόν το over σε συνδυασμό με το goal για να αυξήσουμε την απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης Γηδ. Goal 1ο/2ο ημ.
Ρόμα-Αγιαξ Over+Goal