logo as
   [100] ΜΠΡΙΣΜΠΕΙΝ ΡΟΑΡ - ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ Final 3-4  
 
 
 
 
 
 
 

Κινδυνεύει η Άρσεναλ-Φαβορί η Βιγιαρεάλ!
 15/4/2021

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει στην Τσεχία την Σπάρτα Πράγας με την οποία άφησε ανοικτούς λογαριασμούς στο Λονδίνο (1-1) ενώ στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ θέλει να σφραγίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ με δεύτερη νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Ο νικητής με τον νικητή του Βιγιαρεάλ – Ντιναμό στα ημιτελικά. Ο επιμένων νικά ή σώζει έστω την ισοπαλία! Η Σλάβια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο Λονδίνο αλλά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης κατάφερε να μείνει όρθια και να αλλάξει τις ισορροπίες ενόψει ρεβάνς. Εντυπωσιακή η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της και μάλλον της… ταιριάζουν οι Βρετανοί, καθώς νωρίτερα απέκλεισε την Λέστερ αλλά και την πρωταθλήτρια Σκωτίας, Ρέιντζερς. Παντοδύναμη στο πρωτάθλημα της Α Τσεχίας καθώς πορεύεται αήττητη!Ο βασικός αμυντικός Κουντέλα έχασε το πρώτο ματς λόγω τιμωρίας, εξέτισε αλλά δίνεται αμφίβολος λόγω τραυματισμού. Δεν αναμένεται να προλάβει ο επίσης αμυντικός Ντέλι λόγω κορωνοϊού, χάνουν και την ρεβάνς οι χρήσιμοι Χοβόρκα (αμυντικός) και Τραορέ (μέσος).

Η είσοδος των Ομπαμεγιανγκ και Πέπε βελτίωσε την εικόνα της Αρσεναλ στο πρώτο ματς που βρήκε εν τέλει δίχτυα, αλλά για ακόμη μια φορά προδόθηκε από τα λάθη στην άμυνα. Μονόδρομος η ευρωπαϊκή διάκριση για την ομάδα του Μικελ Αρτέτα καθώς στην Πρεμιερ Λιγκ βλέπει την κορυφή με… κιάλια! Έλαβε πάντως ένεση ηθικού την Κυριακή, όπου παρουσιάστηκε εξαιρετική και επικράτησε άνετα εκτός έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο βασικός μεσοεπιθετικός Οντεγκααρντ έχασε τα δύο τελευταία ματς και δίνεται αμφίβολος, χάνουν και την ρεβάνς οι συνήθως βασικοί αμυντικοί Νταβιντ Λουίζ και Τίρνεϊ.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ. 1-1
Η Αρσεναλ προηγήθηκε με τον Πέπε (86’) αλλά οι Τσέχοι απάντησαν στις καθυστερήσεις με τον Χόλες (90’+4’).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Ο νικητής με τον νικητή του Σλάβια Πράγας – Αρσεναλ στα ημιτελικά. Η Βιγιαρεάλ εξαργύρωσε την εμπειρία της και απέδρασε από το μοιρασμένο ματς του Ζάγκρεμπ. Η ομάδα του Έμερι απέκτησε έτσι προβάδισμα για την τρίτη παρουσία σε ημιτελική φάση στην ιστορία της και η ευρωπαϊκή προοπτική μάλλον την… ξεμυάλισε! Την Κυριακή γνώρισε την ήττα από την Οσασούνα (πρώτη μετά από έξι νίκες σε όλες τις διοργανώσεις) και έχασε την ευκαιρία να παγιωθεί στην πρώτη εξάδα. Έχασε τα δύο τελευταία ματς αλλά επιστρέφει ο ενίοτε βασικός μέσος Κοκλέν, μακροχρόνια απουσιάζουν οι Εστουπινιάν (αμυντικός), Ιμπόρα (μέσος) που χάνουν μάλιστα το υπόλοιπο της σεζόν. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ματς, δεν είχε όμως απάντηση στο γκολ πέναλτι της Βιγιαρεάλ. Ήδη επιτυχημένη βέβαια η φετινη΄πορεία της, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό της Τότεναμ στον προηγούμενο γύρο. Συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό, Νταμιρ Κρζναρ καθώς ο Ζόραν Μάμιτς καταδικάστηκε σε φυλάκιση λόγω υπεξαίρεσης χρημάτων! Στο πρωτάθλημα Κροατίας επικράτησε εκτός έδρας της Λοκομοτίβα, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή. Διαθέσιμος ο βασικός επιθετικός Γκαβράνοβιτς που έχασε το πρώτο ματς και αναμένεται να επιστρέψει μάλιστα στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζεται ο χρήσιμος μπακ Μοχαράμι.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 0-1
Η Βιγιαρεάλ βρήκε λύση από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μορένο (44΄) και επικράτησε στο Ζάγκρεμπ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
824. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1
821. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ 1