logo as
  
 
 
 
 
 
 
 

Ν. Ζελιαναίος: ΑΕΚ και Ρεάλ Μαδρίτης!
 18/4/2021

Με μια δυάδα χαμηλού ρίσκου θα πορευτώ στο σημερινό κουπόνι και συγκεκριμένα τον άσσο της ΑΕΚ στην Σούπερ Λιγκ και το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Τέταρτη αγωνιστική στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ο άσσος έχει μεγάλη τύχη επιβεβαίωσης με γνώμονα τα παρακάτω. Η ΑΕΚ πέρασε μια μεγάλη… τρικυμία στο διάστημα 14 Μαρτίου – 4 Απριλίου με τρεις σερί ήττες στα ματς με Βόλο (1-0), ΠΑΟΚ (3-1) και Ολυμπιακό (1-5) αλλά παρόλα αυτά μάζεψε τα… κομμάτια της και την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε χαρακτήρα και πέρασε με μεγάλη νίκη 3-1 από το Κλένθης Βικελίδης σε βάρος του Άρη. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο… κόλπο για έξοδο στην Ευρώπη και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει καθώς η ομάδα της Αρκαδίας δεν έχει σημειώσει νίκη στα τελευταία πέντε ματς με δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Σημειώστε ότι η ΑΕΚ έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Αστέρα με επτά νίκες (μία στο Κύπελλο) και δύο ισοπαλίες (μία στο Κύπελλο) στα τελευταία εννέα ματς, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 11/02/2018 και μετά. Ο άσσος με απόδοση 1,51 έχει πρώτη τύχη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την συμπολίτισσα της Χετάφε στο «Αλφόνσο Πέρεθ» το Σάββατο 18 Απριλίου το βράδυ (23:00) και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τους παίκτες του προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο… κόλπο για τον τίτλο. Η «βασίλισσα» βρίσκεται στο κατόπι της Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία έχει μόλις ένα βαθμό διαφορά και ως εκ τούτου δεν νοείται στραβοπάτημα κόντρα στην ούτως ή άλλως υποδεέστερη Χετάφε. Η Ρεάλ έχει πολύ καλό ηθικό μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη Τετάρτη σε βάρος της Λίβερπουλ, παραμένει αήττητη στα 14 τελευταία της παιχνίδια σε Ισπανία και Ευρώπη με 11 νίκες και 3 ισοπαλίες και η Χετάφε δύσκολα μπορεί να την σταματήσει. Η Χετάφε έχει μία μόλις νίκη, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες στα 10 τελευταία της ματς και απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ άσχημες αναμνήσεις με 13 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 14 ματς (εντός και εκτός έδρας) από τις 27/01/13 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ
424. ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 1 (1,51)
462. Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 2 (1,59)