logo as
   [964] ΝΤΕΛΦΙΝ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Final 1-2  [963] ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ Final 2-1  
 
 
 
 
 
 
 

Φιέστα και γκολ!
 12/5/2021

Η 9η και προτελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα διεξάγεται σήμερα. Στο Νέο Φάληρο ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει φιέστα τίτλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κίνητρο στα τρία ματς. Αντί σημείων, ποντάρουμε στα γκολ.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Δεν του έχουν μείνει και πολλές δυνάμεις του Άρη στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου και αυτό φάνηκε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου ουσιαστικά οι κίτρινοι απώλεσαν και την δεύτερη θέση της κατάταξης έναντι του μεγάλου αντιπάλου τους. Δίχως νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς οι κίτρινοι, με δύο πόντους στο ενεργητικό τους. Ακόμα και η έξοχη άμυνά τους κάνει νερά εσχάτως, καθώς δέχθηκαν γκολ στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια. Διασφαλισμένο πάντως το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, αποστολή επετεύχθη.
Απογοητευτική κατάληξη είχε η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να διασώσει το γόητρο στη σεζόν, με την διασφάλιση έστω Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ σήμανε το τέλος των ελπίδων των πράσινων, οι οποίοι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα λάβουν μέρος σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Βαρύ το κλίμα στις τάξεις των οπαδών που αποδοκίμασαν Μπόλονι και Αλαφούζο. Δίχως νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια οι πράσινοι. Επιλέγουμε τα γκολ εκατέρωθεν !
ΠΡΟΤΑΣΗ
Άρης-Παναθηναϊκός Γκολ-γκολ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ
Ο Αστέρας πορεύεται εδώ και καιρό δίχως κίνητρο και χωρίς πολλές δυνάμεις, ωστόσο ότι μπορεί το κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες μετρούν οι Αρκάδες, με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά βέβαια συμπλήρωσαν δέκα ματς δίχως νίκη, εκ των οποίων τα έξι έληξαν ισόπαλα. Θ ήθελαν πολύ και για λόγους γοήτρου να κλείσουν νικηφόρα στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν. Ο πετυχημένος κόουτς Μίλαν Ράσταβατς δίνει χρόνο συμμετοχής και σε νέους παίκτες.
Η ΑΕΚ ήταν δυναμική και αποτελεσματική στον τελικό με τον Παναθηναϊκό και με σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο πήρε την νίκη που της επέτρεψε να διασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδο στην Ευρώπη. Μικρή παρηγοριά βέβαια για μια συνολικά αποτυχημένη σεζόν για λογαριασμό του δικεφάλου. Μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στο ενεργητικό των κιτρινόμαυρων. Αλλαγές ετοιμάζει ο Μανόλο Χιμένεθ για τους καταπονημένους παίκτες του. Πιθανά τα γκολ από τις δύο ομάδες.
ΠΡΟΤΑΣΗ
Άστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ Γκολ-γκολ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει σε χρόνο ρεκόρ τον φετινό τίτλο τον οποίο και θα γιορτάσει επισήμως στην συνάντηση με τον ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες έχουν ετοιμάσει την σχετική φιέστα, ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους περισσότερο για τον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον δικέφαλο του βορρά στις 22 Μαΐου. Περισσότεροι βασικοί αναμένονται στην ενδεκάδα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.
Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε κόντρα στον Άρη πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε ματς επέτρεψαν στον «δικέφαλο του βορρά» να… πετάξει στη δεύτερη θέση την οποία και θέλει να καπαρώσει για λόγους γοήτρου. Ο Πάμπλομ Γικαρσία επιχαίρει για την έξοχη αμυντική λειτουργία, όπως αποτυπώνεται στο παθητικό εντός γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Πολύ σημαντική η απουσία του φορμαρισμένου κεντρικού χαφ Σβαμπ που εκτίει ποινή. Πάμε με τα λίγα γκολ !,br> ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Under 2,5 γκολ





Βαθμολογία 2023-24